Το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί σχολίασε ο Μάνος Ιωάννου, παραδεχόμενος ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του έτοιμο για τις ευθύνες της πατρότητας, καθώς σχολίασε ότι είναι αφηρημένος στην καθημερινότητά του.
Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος την Παρασκευή 12 Ιουνίου στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις αλλαγές που μπορεί να επιφέρει η δημιουργία οικογένειας στη ζωή ενός ατόμου. Όπως είπε, η απόκτηση παιδιού θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα ώριμης και συνειδητοποιημένης σκέψης σχετικά με τις ευθύνες που συνοδεύουν μία τέτοια απόφαση.
Από τη μεριά του, ο Μάνος Ιωάννου εξήγησε ότι δεν νιώθει έτοιμος για ένα τέτοιο βήμα στη ζωή του: «Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι ωριμάζουν στη σχέση. Σίγουρα ένα παιδί θα σε ωριμάσει. Δεν γίνεσαι ξαφνικά σοβαρός αλλά, σιγά σιγά όμως καταλαβαίνεις, ότι όταν βγαίνεις από το σπίτι ότι έχεις και έναν άνθρωπο από πίσω. Έναν άνθρωπο που πρέπει να φροντίσεις, πρέπει να είσαι σωστός. Τώρα, αν με ρωτήσεις, αν θα έκανα παιδί, είναι λάθος μου που το λέω αλλά πιστεύω ότι, επειδή είμαι ακόμα παιδί εγώ, θα άνοιγα την πόρτα και θα ξέχναγα ότι έχω παιδί στο σπίτι».
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.