Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Ανδρέας Βούλγαρης, ενημερώνοντας σχετικά τους διαδικτυακούς του ακόλουθους. Ο μουσικός και σύντροφος της Κατρίνας Τσάνταλη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και εξήγησε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σχετίζεται με τον αχίλλειο τένοντα.
Παράλληλα, ανέβασε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο χαμογελά στον φωτογραφικό φακό, καθισμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, με το ένα του πόδι σε γύψο και το άλλο τυλιγμένο με επιδέσμους, ενώ κάνει το σήμα της νίκης. Ακολούθησε μία ακόμη φωτογραφία, όπου φαίνεται είναι ξαπλωμένος σε ένα εξεταστικό κρεβάτι.
«Ο αχίλλειος τένοντας είναι ο ισχυρότερος και μεγαλύτερος τένοντας του σώματος, συνδέοντας τους μύες της γάμπας με την πτέρνα! Τώρα για κάμποσο χρονικό διάστημα δεν θα μπορεί να γίνει αυτή η σύνδεση. Ο δάσκαλος βράχος», έγραψε στη συνοδευτική λεζάντα της δημοσίευσής του.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.