Φρικτό θάνατο βρήκε η 56χρονη εργαζόμενη επιχείρησης με βιομηχανικά πλυντήρια στην περιοχή της Σίνδου, με την αστυνομία να συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το εργατικό δυστύχημα έγινε περίπου στις 7:30 το πρωί, όταν ένα από τα πλυντήρια της μάγκωσε το χέρι και την τράβηξε. Παρά τις προσπάθειές της, δεν κατάφερε να βγει.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-dj7otnrf73nl)
Στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα για να την απεγκλωβίσουν, όπως και δυνάμεις της Αστυνομίας και το ΕΚΑΒ. Ωστόσο ήταν αργά. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς της αισθήσεις της και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας