Φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Κρήτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους ο Μικ Τζάγκερ. Ο frontman των Rolling Stones βρέθηκε στο νησί και επισκέφτηκε αρχαιολογικούς χώρους και ανασκαφές.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο 82χρονος θρύλος της μουσικής δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψή του στην Κνωσό.
Σε αυτές ποζάρει σε διάφορα σημεία του αρχαιολογικού χώρου. «Κάπου στη Μεσόγειο. Αλλά πού;», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.