Μερικές σκέψεις με αφορμή τα γενέθλιά της μοιράστηκε η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. Η ηθοποιός έγινε 61 ετών και μέσα από τα social media δήλωσε ευγνώμων και ευλογημένη. Αν και στο παρελθόν θεωρούσε ότι με το πέρασμα των χρόνων, η ζωή της θα γινόταν λιγότερο ενδιαφέρουσα, πλέον τη λατρεύει.
Αφού δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία της, με την ίδια να ποζάρει με κίτρινο μπικίνι, η Χάρλεϊ έγραψε στην ανάρτησή της: «Χρόνια μου πολλά! Παλιά φοβόμουν ότι, όσο περνούν τα χρόνια, η ζωή μου ίσως γινόταν λιγότερο συναρπαστική και εγώ όλο και πιο κουρασμένη από τον κόσμο… αλλά χαίρομαι να σας πω ότι, αν αντέξεις και κρατήσεις το κεφάλι ψηλά, τίποτα δεν απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Σήμερα λατρεύω τη ζωή μου».
Στη συνέχεια του κειμένου της, η ηθοποιός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την παρουσία της οικογένειάς της και των φίλων της στη ζωή της, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει και τους θαυμαστές της: «Νιώθω πραγματικά ευλογημένη και ευγνώμων που έχω γύρω μου τους πιο υπέροχους φίλους και την οικογένειά μου, ανθρώπους που κάνουν τη ζωή μου πολύ καλύτερη και τους οποίους αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Θέλω επίσης να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους καλύτερους fans και followers του κόσμου για την αφοσίωση και την καλοσύνη σας. Η χρονιά αυτή έχει ήδη υπάρξει απίστευτη διαδρομή και ανυπομονώ να δω τι ακολουθεί».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.