Την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έκαναν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Έλενα Τσαγκρινού, με τον παρουσιαστή να σχολιάζει πως μαζί με την τραγουδίστρια βιώνουν μία πολύ καλή περίοδο.
Το ζευγάρι παρακολούθησε το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουνίου τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Κατά την αποχώρησή τους από τον χώρο, η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» τους συνάντησε, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να απαντάει σε ερωτήσεις για την προσωπική τους ζωή. «Είμαστε πολύ καλά όπως μας βλέπεις. Πάει εξαιρετικά» είπε. Όσο για το κομμάτι της λαϊκής ερμηνεύτριας που αφιέρωσε στην Έλενα Τσαγκρινού είπε: «Την “Κόκκινη Γραμμή”».
Δείτε το βίντεο
Πριν από λίγες ημέρες, στις 2 Ιουνίου η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι είναι σε σχέση με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το νέο της κομμάτι, με τίτλο «Καίγομαι»: «Τα λέει όλα». Μετά την αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, η Έλενα Τσαγκρινού δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα κοινό τους στιγμιότυπο, με τους δύο να ποζάρουν χαμογελαστοί.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι