Την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη» αναπόλησε η Σάρα Γανωτή και μίλησε μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον συνάδελφό της που δολοφονήθηκε πριν από 17 χρόνια, χαρακτηρίζοντάς τον «έναν βαθιά ευγενή άνθρωπο».
Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Breakfast@Star», η Σάρα Γανωτή αρχικά, θυμήθηκε τον χαρακτήρα της «Σκαρμούτσου», την οποία υποδυόταν στη δημοφιλή σειρά. «Αγαπώ τη Σκαρμούτσου, σαν να είναι δικός μου άνθρωπος. Ήταν οικογένεια οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη, δεν ήταν απλώς γύρισμα», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Αναφορικά με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, εξήγησε πως ήταν ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος, ο οποίος άκουγε πάντα τους γύρω του και μάλιστα, ήταν από εκείνους που δεν μιλούσαν πολύ σε μία παρέα.
«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν βαθιά ευγενής, κάτι που σπανίζει. Ήταν ένας άνθρωπος που άκουγε πάρα πολύ τους γύρω του και αναρωτιόμουν κι έλεγα ότι μιλάμε εμείς στην παρέα και αυτός ακούει, δεν μιλάει. Και μου έκανε εντύπωση κι έλεγα "ο Νίκος Σεργιανόπουλος κάθεται και ακούει και δεν μιλάει;". Μαζί με εμάς, που ήμασταν οι νεότεροι τότε, γινόταν πάλι κι αυτός έφηβος. Ήταν παιδική χαρά οι Στάβλοι», σημείωσε η ηθοποιός.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.