Ο ηθοποιός περιέγραψε πώς βιώνει την καθημερινότητά του ως εργένης, εξηγώντας το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Πρωινό Σαββατοκύριακο» τη σημασία του να διατηρεί επαφή και ουσιαστική σχέση με τα δύο παιδιά του.
«Μια χαρά είναι να είσαι εργένης. Έχω συνεπιμέλεια και βλέπω τα παιδιά μου πολύ συχνά, 3,5 μέρες την εβδομάδα, αλλά και όταν είμαι μόνος μου ζω κάτι που είχα καιρό να ζήσω, να κάνω ό,τι θέλω», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός στάθηκε στις συναισθηματικές δυσκολίες που επιφέρει ένα διαζύγιο, αλλά και στη σημασία της ισορροπίας για χάρη των παιδιών, επισημαίνοντας πως κανένα παιδί δεν πρέπει να στερείται τον έναν από τους δύο γονείς.
«Πιστεύω ότι δεν υπάρχει χωρισμός που να μην είναι δύσκολος, αν είσαι νοήμων άνθρωπος και έχεις κάνει και παιδιά με αυτόν τον άνθρωπο. Είναι δύσκολο, είτε το θέλεις, είτε όχι. Τη χρυσή τομή τη βρήκαμε με αυτό που είχαμε ζήσει και πριν τα παιδιά. Δεν μπορείς να στερήσεις από ένα παιδί τον έναν γονιό, το θεωρώ πολύ άσχημο όταν συμβαίνει αυτό. Όσο σημαντική είναι η μαμά, είναι και ο μπαμπάς. Είναι υπέροχο να μεγαλώνεις ένα παιδί, είναι ό,τι πιο όμορφο έχει συμβεί στη ζωή μου» τόνισε ο Γιάννης Στάνκογλου.
Ο Γιάννης Στάνκογλου με την πρώην σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν
Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε αν η οικογένειά του τον ακολουθεί στις περιοδείες του, τότε ο ηθοποιός είχε απαντήσει: «Τα παιδιά μου, ναι. Έχω χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια εξάλλου. Με τα παιδιά μου περνάμε όλο τον Αύγουστο μαζί, όπως και πέρυσι και πρόπερσι. Περνάμε έναν μήνα σαν μπουλούκι, gipsy kings. Τους αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνονται. Έχουν γνωρίσει μέρη στα οποία πηγαίνουμε κάθε χρόνο, κόσμο σε αυτά τα μέρη που ξανασυναντούν».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.