Σε μια βραδιάαφιερωμένη στη μνήμη του Γρηγόρη Μπιθικώτσησυμμετείχε την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Μπέζος, ανεβαίνοντας στη σκηνή του Παναθηναϊκού Σταδίου για να ερμηνεύσει μερικές από τις διαχρονικές επιτυχίες του αείμνηστου λαϊκού τραγουδιστή και δημιουργού.
Ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, τόνισε τη σημασία του έργου και της προσωπικότητας του Γρηγόρη Μπιθικώτση. «Είναι τόσο εμβληματικές αυτές οι μορφές. Θα 'λεγα ότι είναι σαν σφραγίδα πάνω στην πατρίδα. Ευτυχώς που έχουμε κι αυτά να μας "σφραγίζουν" κι όχι μόνο την ανοησία, που είναι πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση του ρεπόρτερ σχετικά με το τι εννοεί με τον όρο «ανοησία», ο Γιάννης Μπέζος αντέδρασε, κλείνοντας τις δηλώσεις του με τη φράση: «Δεν θα απαντήσω σε άλλες ερωτήσεις».
Δείτε φωτογραφίες με τον Γιάννη Μπέζο στη βραδιά για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας