Με αφορμή την περίοδο της Αποκριάς, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και «ξέθαψε» ένα στιγμιότυπο από την παιδική του ηλικία. Ο κωμικός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ντυμένος ως ο βασικός χαρακτήρας της ιαπωνικής σειράς κινουμένων σχεδίων «Τζουμαρού» .
«Ναι λοιπόν ήμουν Τζουμαρού και κανείς δεν ήξερε ποιος είμαι. Η απογοήτευση μου προφανής και έκδηλη.. Κουνούπι, η μάχη μας συνεχίζεται ακόμα», έγραψε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στη λεζάντα της δημοσίευσής του.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.