Με αφορμή την περίοδο της Αποκριάς, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και «ξέθαψε» ένα στιγμιότυπο από την παιδική του ηλικία. Ο κωμικός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ντυμένος ως ο βασικός χαρακτήρας της ιαπωνικής σειράς κινουμένων σχεδίων «Τζουμαρού» .
«Ναι λοιπόν ήμουν Τζουμαρού και κανείς δεν ήξερε ποιος είμαι. Η απογοήτευση μου προφανής και έκδηλη.. Κουνούπι, η μάχη μας συνεχίζεται ακόμα», έγραψε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στη λεζάντα της δημοσίευσής του.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.