Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας αποκάλυψε ότι στο πρώτο stand-up comedy που έκανε σε μαγαζί του Κορυδαλλού ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς είχε προσπαθήσει να αντιμετωπίσει το μεγάλο άγχος του.
Ο γνωστός κωμικός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Stories», όπου περιέγραψε: «Στην πρώτη παράσταση ήμουν πιωμένος. Είχα πιει εφτά τζιν λεμονάδα και μου είχε πονέσει το συκώτι από το λεμόνι κυρίως όχι από το τζιν. Κατάλαβα ότι δεν είναι αυτός ο δρόμος και πρέπει να έχω το αισθητήριό μου έτοιμο. Χέ**α επάνω μου. Φοβήθηκα τον κόσμο. Ήταν 100 άτομα στην Aurora στον Κορυδαλλό, γι' αυτό έκλεισε μάλλον επειδή έκανα το πρώτο μου stand-up εκεί. Το κοινό ήταν με μηχανάκια, πιο πολύ ραδιοφώνου, άγριοι, με κατασπάραξαν, με ρούφηξε το κοινό το κοινό κάτω, δεν πέρασε κανένα αστείο».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d7dzjjiyd0wx)
«Αλλά έχω πάει σε μαγαζί και τους λέω "πού είναι η σκηνή;", μου λένε "εδώ στο μπαρ θα παίξεις επάνω", λέω "τι;", "ανέβα και πες τα», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Στη συνέντευξη, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας περιέγραψε, επίσης, τη ρουτίνα που ακολουθεί αφότου τελειώσει ένα σόου: «Όταν ο κόσμος αρχίζει και γελάει, ντοπάρομαι. Δεν σου κρύβω ότι νιώθω ωραία, αλλά κυρίως νιώθω ότι τα κατάφερα, ήρθε ο κόσμος, γέλασε και περάσαμε ωραία. Εγώ με μια τσάντα θα φύγω, γυρίζω σπίτι μου, τρώω κάτι άσχημο, κάνω κακό στην υγεία μου, ταΐζω ό,τι σκυλιά υπάρχουν γύρω-γύρω, κάνω ένα μπάνιο και κοιμάμαι».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας