Γιώργος Χρανιώτης για Μανούσο Μανουσάκη: Σε ευχαριστώ για τη χαρά και τη γνώση
Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός
Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος του Μανούσου Μανουσάκη. Ο σκηνοθέτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, από λευχαιμία.
Ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί του στη σειρά «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο», έκανε μια ανάρτηση στα social media για τον σκηνοθέτη.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μία φωτογραφία του Μανούσου Μανουσάκη και κάτω από αυτή, έγραψε: «Θυμάσαι που ερχόσουν πριν την λήψη και μου ψιθύριζες στο αυτί; Και μετά εγώ ήμουν έτοιμος, ήμουν ο Αντρέας που ήθελες».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σ' ευχαριστώ για όλα Μανούσο. Και τι δεν έμαθα από σένα!!!! Σ' ευχαριστώ για τη χαρά και τη γνώση. Καλό ταξίδι Μανούσο μου…».
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3