Η σύζυγος του Μανούσου Μανουσάκη, Μαρία μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του σκηνοθέτη πριν τον θάνατό του.
Η Μαρία Μανουσάκη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, αναφέρθηκε στον αγαπημένο της που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών από οξεία λευχαιμία και στη δουλειά του, που τόσο αγαπούσε.
«Ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε. Εδώ είναι η δουλειά του. Ο Μανούσος είχε πάθος με τη δουλειά του, τη θάλασσα και τις ελιές. Δεν ήμουν δίπλα του, είμαι. Ήμουν σκληρή με τη δουλειά του Μανούσου, έχω ένα φοβερό ταλέντο. Του έλεγα "χάλια Μανούσο χάλια" και μου έλεγε "μπράβο Μαρία, πες μου χάλια γιατί θα σκίσουμε"», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5sjq1kmsdpl)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν η αγάπη μου κι ακόμα είναι η αγάπη μου. Τα παιδιά του τα ήθελε με χίλια. Με τα εγγόνια του ήταν πολύ διαφορετικός. Δεν περίμενε τίποτα από τα εγγόνια του, μόνο να είναι ευτυχισμένα».
Τέλος, για τον θάνατό του, την αρρώστια και τα έργα που δεν πρόλαβε να σκηνοθετήσει, ανέφερε: «Δεν θέλω να φορέσω μαύρα για τον Μανούσο. Ο Μανούσος έχει αρκετά έτοιμα έργα στο συρτάρι του, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω αν θα τα δούμε στο μέλλον. Πίστευε στον Θεό, δήλωνε χριστιανός ορθόδοξος. Δεν κρατήσαμε κρυφή την αρρώστια του, το αφήσαμε χωρίς να το σχολιάσουμε. Πριν φύγει από τη ζωή δεν μου είπε τίποτα, απλώς αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.