Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε για τη σχέση του με τα social media, σε νέα συνέντευξη που έδωσε.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», ο ηθοποιός δήλωσε αρχικά, πως προτιμά να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Έχω Instagram, αλλά το χρησιμοποιώ μόνο για επαγγελματικούς λόγους. Συγγνώμη, δεν θέλω να κρίνω κάποιον που το κάνει, αλλά θέλω να πω κάτι που δεν έχω καταλάβει. Δεν κρίνω κανέναν, προς Θεού, γιατί πέφτουν και μας τρώνε μετά, "ο Χρυσοστόμου γιατί είπε αυτό;" και τέτοια. Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο να είμαι σε ένα μέρος, να περνάω ωραία και να πρέπει να το μάθουν όλοι», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3xeaxwhu6g9)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ειδικά στην περίοδο του κορωνοϊού που έσκαγαν stories από Ντουμπάι, εγώ σκεφτόμουν "ρε παιδιά, τι με ενδιαφέρει εμένα ότι περνάτε τέλεια κι εγώ δεν έχω λεφτά να πάω;", αλλού διαβάζω "η πιο κρυφή παραλία της Αθήνας", δεν είναι όμως πλέον. Ε, δεν είναι. Οπότε, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί να κάνω "γιούχου" στα social media».
Τέλος, αναφέρθηκε σε όσους «χάνουν» τη στιγμή, βγάζοντας τα πάντα φωτογραφίες. «Συγγνώμη, δεν το κρίνω, εντάξει. Με μια ωραία φωτογραφία στο ηλιοβασίλεμα διαφωνώ για παράδειγμα, γιατί με το που βγάλεις φωτογραφία το ηλιοβασίλεμα και το στείλεις, έχεις "χάσει" το ηλιοβασίλεμα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Είναι σαν να λες "αχ τι ωραία", αλλά το έχασες, γιατί πάνω στο "τι ωραία", έπρεπε να το στείλεις», είπε κλείνοντας.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.