Αθηνά Οικονομάκου: Οι δηλώσεις της έναν χρόνο πριν το διαζύγιό της - Περάσαμε κρίση, έθεσα τα όριά μου

Αθηνά Οικονομάκου: Οι δηλώσεις της έναν χρόνο πριν το διαζύγιό της - Περάσαμε κρίση, έθεσα τα όριά μου

Επίσης, είχε αποκαλύψει ότι είχαν πάει σε θεραπεία ζευγαριών με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

oikonomakou_athina
Διαζύγιο παίρνουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μετά από εφτά χρόνια γάμου.

Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου, το ζευγάρι με ανακοίνωσή του στα μέσα ενημέρωσης γνωστοποίησε τη λύση του γάμου του.

Στο παρελθόν, η Αθηνά Οικονομάκου δεν δίσταζε να μιλάει για τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τη σχέση τους σε τηλεοπτικές της συνεντεύξεις.

Τον Φεβρουάριο του 2023, η ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου», όπου είχε μοιραστεί λεπτομέρειες για τις δύσκολες στιγμές στον έγγαμο βίο τους και την κρίση που πέρασαν.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, είχε πει: «Περάσαμε κρίση. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια. Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία. Έβαζα τα όριά μου, έλεγα τα θέλω μου, ζητούσα και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει και ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας. Να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς και νομίζω και μετά και με τη σχέση μας. Δε γίνεται αλλιώς πια».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqfpko1yul9t)

Και είχε τονίσει: «Νομίζω δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό από τα ζευγάρια χωρίζουν, που πολύ εύκολο τα παρατάνε. Δεν είναι απλό να κρατήσεις μια σχέση».

Στη συνέχεια, είχε επιβεβαιώσει ότι είχαν κάνει θεραπεία ζευγαριών: «Βοηθάει πολύ, βοηθάει πολύ. Εγώ θεωρώ ότι στηρίζει πολύ μια σχέση αυτό και το χρειάζεται πολύς κόσμος. Πρέπει να το θέλεις πολύ, πρέπει να προσπαθείς πολύ, πρέπει να το αγαπάς, πρέπει να αγαπάς τον άλλον και τη σχέση σου και την οικογένειά σου και να θες να στηρίξεις μια οικογένεια ενωμένη και μια οικογένεια "όπως πρέπει", τέλος πάντων, αγαπημένη. Γιατί το να είσαι οικογένεια και να ζεις σε ένα σπίτι και απλά να συνυπάρχεις δεν έχει κανένα νόημα, για τα παιδιά ίσως είναι και χειρότερο εγώ πιστεύω».

Η Αθηνά Οικονομάκου, επίσης, είχε δηλώσει: «Οπότε το να υπάρχει αυτή η κατανόηση, αυτή η αλληλεγγύη, αυτή η αγάπη, αυτή η αλληλοϋποστήριξη, αυτό το ενδιαφέρον να μένει αμείωτο με τα χρόνια - γιατί με τα χρόνια πολύ εύκολα όλα διαλύονται - λίγο ο ένας να μείνει πίσω, λίγο ο άλλος να πει "α, γιατί να υποχωρήσω εγώ;", δεν θέλει και πολύ, διαλύονται πια για πλάκα οι σχέσεις. Οπότε θέλει τρομερή επιμονή και υπομονή».

Η ανακοίνωση του χωρισμού 

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη στα μέσα ενημέρωσης από μία εταιρεία δημοσίων σχέσεων. 

Σε αυτή αναφέρουν, πως βάζουν τέλος στον γάμο τους, ενώ τονίζουν πως τα παιδιά τους θα τους ενώνουν για πάντα. Επιπλέον, απευθύνουν «ισχυρή σύσταση στα ΜΜΕ να χειριστούν το θέμα με ευαισθησία και σεβασμό».
oikonomakou-mixopoulos_2
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».

Ειδήσεις σήμερα:

Πάρις Χίλτον: Ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο τα αξεσουάρ της

ΗΠΑ: Η πιθανή αντιπρόεδρος του Τραμπ υπερασπίζεται τη θανάτωση σκύλου διά πυροβολισμού

Σκρέκας: Οι πρώτες ενδείξεις μας κάνουν να νιώθουμε αισιοδοξία για πιθανά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης