Ο Φίλιππος Μιχόπουλος και η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσαν πως παίρνουν διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου, με μία κοινή ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης. Το ζευγάρι έβαλε τέλος στον γάμο του, μετά την απόκτηση δύο παιδιών.
Τον Μάρτιο, την ημέρα των γενεθλίων της ηθοποιού, ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, στην οποία της ευχήθηκε.
Μάλιστα, η δημοσίευση αυτή δεν πρόδιδε σε καμία περίπτωση ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει.
«Χρόνια πολλά στην πιο συγκλονιστική ακατέργαστη αγάπη μου», είχε γράψει ο Φίλιππος Μιχόπουλος, με το κοινό να πιστεύει πως όλα πάνε καλά στον γάμο τους.
Όταν έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου, ο επιχειρηματίας έσβησε την ανάρτηση από τον λογαριασμό του.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι