Κρις Χέμσγουορθ: Δεν κατάφερε να πείσει τον Κέβιν Κόστνερ για να παίξει στη νέα του ταινία

Κρις Χέμσγουορθ: Δεν κατάφερε να πείσει τον Κέβιν Κόστνερ για να παίξει στη νέα του ταινία

Ο 40χρονος ηθοποιός της Marvel αποκάλυψε ότι απορρίφθηκε από τον 69χρονο 

hemsworth-costner
Ο Κρις Χέμσγουορθ αποκάλυψε ότι είναι απογοητευμένος που δεν κατάφερε να συνεργαστεί με τον Κέβιν Κόστνερ.

Κατά την παρουσία του στο CinemaCon 2024, ο 40χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι απορρίφθηκε από τον 69χρονο Κόστνερ για έναν ρόλο σε ένα γουέστερν που σκηνοθέτησε, καθώς ο ηθοποιός του «Yellowstone» αποφάσισε να υποδυθεί τελικά ο ίδιος τον ρόλο.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, ο Χέμσγουορθ αποκάλυψε: «Υπήρχε μια ταινία, ένα σενάριο που είχα διαβάσει και μου άρεσε και έλεγα: "Θέλω να το κάνω αυτό", και τότε κάποιος είπε: "Ο Κέβιν Κόστνερ έχει αυτόν [τον ρόλο]"».
«Θα μου άρεσε [να τον έχω] ως σκηνοθέτη. Ήμουν σαν, "Γαμώτο! [Ξόδεψα] μια ώρα τις προάλλες προσπαθώντας να τον πείσω" και μου είπε: "Θα το κάνω, μικρέ". Δεν έπιασε. Δεν πήρα το ρόλο», εξήγησε. Ο Χέμσγουορθ περιέγραψε το έργο ως μια «αφηρημένη» ιστορία αγάπης «για έναν άνδρα και μια γυναίκα».

Η σύζυγος του ηθοποιού, Έλσα Πατάκι, ήθελε επίσης να τον δει στην ταινία. «Υπάρχουν άλογα που εμπλέκονται, είναι ένας ιπποκόμος, και η γυναίκα μου το διάβασε και αγαπάει τα άλογα. Έχουμε 10 ή 11 άλογα στο σπίτι μας και έτσι είπε: "Πρέπει να το κάνεις αυτό"».

Παρά το γεγονός ότι έχασε το ρόλο, ο Χέμσγουορθ παραδέχτηκε ότι το έργο «είναι σίγουρα πιο κοντά στο είδος του [Κόστνερ], όσον αφορά το είδος του γουέστερν».

Ενώ επίσης συμμετείχε στο CinemaCon στην παρουσίαση της Warner Bros. Pictures την περασμένη εβδομάδα, ο Κόστνερ δήλωσε στο ET απαντώντας στην ιστορία του Χέμσγουορθ ότι ο σταρ της Marvel θα πρέπει να «περιμένει τη σειρά του». Και πρόσθεσε: «Όσο είμαι ακόμα αρκετά νέος για να το παίξω, θα το παίξω».

Ο Κόστνερ όμως είχε και μερικά καλά λόγια να πει για τον ηθοποιό: «Είναι τόσο όμορφος και τόσο καλός. Θα πρέπει να πάει να βρει τη δική του [δική του] ερωτική ιστορία. [Αλλά] χαίρομαι που του αρέσει αυτή».

Κλείσιμο
Πάντως, δεν χάθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς, καθώς ο Κόστνερ σχολίασε: «Αν φτάσω σε μια στιγμή που [δεν] πιστεύω ότι θα μπορούσα να το κάνω αυτό, θα [το έκανα]. Είναι σίγουρα ένας από τους σπουδαίους πρωταγωνιστές μας αυτή τη στιγμή».

Ο Κόστνερ σκηνοθετεί και εμφανίζεται στην επερχόμενη ταινία γουέστερν «Horizon: An American Saga - Chapter 1». Το πρώτο κεφάλαιο του έργου κυκλοφορεί στις 28 Ιουνίου και το δεύτερο κεφάλαιο θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου.

Ο Χέμσγουορθ, από την πλευρά του, πρωταγωνιστεί μαζί με την Άνια Τέιλορ-Τζόι στο πολυαναμενόμενο φιλμ, «Furiosa: A Mad Max Saga», το prequel της ταινίας «Mad Max: Fury Road του 2015», που κυκλοφορεί στις 24 Μαΐου.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σε λίγες μέρες θα είναι καλά και θα σας τα πει ο ίδιος, είπε η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα

Τη δική της «Παναγία των Παρισίων» έζησε η Δανία - Στις φλόγες 400 χρόνια πολιτιστικής κληρονομιάς


Ανάλυση BBC: Γιατί Ισραήλ και Ιράν είναι εχθροί - Οι σύμμαχοι της Τεχεράνης, τα πυρηνικά και η Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης