Τόνυ Δημητρίου για Στεφανία Γκουρνέλου: Αύριο κιόλας θα την παντρευόμουν αν το ήθελε

Τόνυ Δημητρίου για Στεφανία Γκουρνέλου: Αύριο κιόλας θα την παντρευόμουν αν το ήθελε

«Αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τα 20 χρόνια διαφορά ηλικίας, κάποιοι λένε: "Είναι τόσο όμορφη, γιατί είναι με αυτόν;"» ανέφερε ο ηθοποιός

dimitriou-gkournelou_2
Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή σε συνέντευξη που έδωσε στο Happy Day την Παρασκευής 26 Ιανουαρίου.

Στην αρχή, για τον ρόλο του ως πατέρας ανέφερε: «Δυστυχώς ζω μακριά από τα παιδιά μου. Θα ήθελα να είμαι πιο κοντά αλλά προτεραιότητα είναι η ευτυχία τους. Ζουν στην Κέρκυρα από το 2017. Νομίζω ότι είναι καλύτερα για τα παιδιά εκεί κι ας μου λείπουν».

Η δημοσιογράφος του έδειξε μια παλιά φωτογραφία από όταν ήταν νεότερος όπου πόζαρε μαζί με τον Άλκη Κούρκουλο, τον Κώστα Κόκλα και τον Λεωνίδα Κακούρη.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyohae2e326x)
Κλείσιμο

Ο ηθοποιός σχολίασε πάνω σε αυτό: «Διατηρώ σχέσεις μαζί τους, αγαπιόμαστε. Με τον Κόκλα και τον Άλκη μέθυσα ένα βράδυ και με μάζευαν. Με τον Λεωνίδα έχουμε κάνει περιοδεία και roadtrip μαζί το 2011. Γελάσαμε πολύ, περάσαμε καλά. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά ο κάθε ηθοποιός είναι πάνω από όλα άνθρωπος. Αυτό που μπορώ να πω για τον Λεωνίδα είναι εξαιρετικός ηθοποιός και επαγγελματίας. Για να φτάσει στο σημείο να φύγει από την παράσταση, κάτι θα συνέβη».

Για τη σχέση του με την Στεφανία Γκουρνέλου σημείωσε: «Διεκδίκησα τη Στεφανία και τα κατάφερα. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι καρμική η σχέση μας. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Γαμπρός θα γινόμουν ξανά για σειρά, για ταινία, για θέατρο. Δεν είμαι εναντίον του γάμου, ποτέ δεν ήμουν, εάν εξυπηρετεί. Αύριο κιόλας θα την παντρευόμουν αν το ήθελε».

Και συμπλήρωσε: «Για μένα η Στεφανία είναι δώρο Θεού. Ένα ζευγάρι πρέπει να είναι μαζί για όσο περνάνε καλά και οι δύο. Αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τα 20 χρόνια διαφορά ηλικίας, κάποιοι λένε: "Είναι τόσο όμορφη, γιατί είναι με αυτόν;"».

Για το αν έχει σκεφτεί να αποκτήσει παιδιά με τη σύντροφό του, ο Τόνυ Δημητρίου απάντησε: «Αν η Στεφανία μου ζητούσε να φτιάξει τη δική της οικογένεια, θα της έδινα την ευχή μου. Γνωρίζει καλά πως για μένα αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει, το ξέρει από την πρώτη μέρα, βέβαια ποτέ μη λες ποτέ. Αλλά εγώ είμαι σε μια φάση ζωής που δεν μπορώ καν να το φανταστώ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις μπορεί στα 80-85 μου να θέλω να σπάσω τα ρεκόρ άλλων. Έχει καλές σχέσεις με τα παιδιά μου, την έχουν δει 2 φορές, είναι αξιαγάπητη και αγαπάει πολύ τα παιδιά».

Ειδήσεις σήμερα:

«Πάμε στον άνδρα μου να του μιλήσεις» - Πώς περιέγραψε η 39χρονη τα τελευταία λεπτά πριν τη δολοφονία στη Χαλκίδα

Τρία παιδιά ομόφυλων ζευγαριών εξομολογούνται: Δεν έχουμε καμία διαφορά από μια στρέιτ οικογένεια

«Η Τζωρτζίνα είχε μια ατυχία, να την έχει μάνα» - Όλη η πρόταση της εισαγγελέως για την ενοχή της Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης