Ο Γουίλ Σμιθ και η οικογένεια του γιόρτασαν τα Χριστούγεννα όπως φάνηκε από την ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός ανήμερα τα Χριστούγεννα.
Ο Χολιγουντιανός σταρ δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες όπου πόζαρε με όλη του την οικογένεια φορώντας χριστουγεννιάτικα ρούχα και αξεσουάρ.
Συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκε με τη σύζυγό του, Τζέιντα Πίνκετ-Σμιθ και τα παιδιά τους, Τζέιντεν και Γουίλοου, αλλά και τον πρώτο και μεγαλύτερο γιο του, Τρέι, τον οποίο μοιράζεται με την πρώην γυναίκα του, Σέρι Ζαμπίνο, η οποία επίσης βρισκόταν στη φωτογράφιση.
Σε ένα άλλο στιγμιότυπο τα τρία παιδιά πόζαραν με τη γιαγιά τους και μητέρα της Τζέιντα.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας