Γουίλ Σμιθ: Αποκάλυψε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο «I Am Legend 2» μαζί με τον Μάικλ Μπι Τζόρνταν

Γουίλ Σμιθ: Αποκάλυψε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο «I Am Legend 2» μαζί με τον Μάικλ Μπι Τζόρνταν

«Το σενάριο είναι σχεδόν έτοιμο» δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο ηθοποιός

smith
Το «I Am Legend 2» είναι γεγονός, καθώς τώρα γίνω γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα συμβεί στο δεύτερο μέρος της επιτυχημένης ταινίας.

Ο Γουίλ Σμιθ, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινία και θα είναι και στο σίκουελ, μίλησε για το επερχόμενο project στο «Red Sea International Film Festival» στη Σαουδική Αραβία, σημειώνοντας ότι μαζί του θα είναι και ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν.

«Έχω μια συνάντηση με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν πολύ σύντομα. Το σενάριο είναι σχεδόν έτοιμο. Πιθανότατα δίνω πάρα πολλές πληροφορίες...», σημείωσε ο διάσημος ηθοποιός.
Κλείσιμο

Εξήγησε επίσης πώς είναι πιθανό ο χαρακτήρας του, Ρόμπερτ Νέβιλ, να είναι ζωντανός, αφού υποτίθεται ότι πέθανε στο τέλος της ταινίας του 2007: «Πρέπει να είσαι πραγματικός θαυμαστής του 'I Am Legend' για να το ξέρεις αυτό. Στην κινηματογραφική εκδοχή, ο χαρακτήρας μου πεθαίνει, αλλά στο DVD υπάρχει ένα εναλλακτικό τέλος όπου καταφέρνει να επιβιώσει. Θα εξερευνήσουμε αυτή την εκδοχή. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, αλλά ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν συμμετέχει σε αυτήν».

Ο σεναριογράφος της ταινίας, Αβίκα Γκόλντσμαν, έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, εξηγώντας ότι οι ταινίες βασίζονται στο ομώνυμο βιβλίο του Ρίτσαρντ Μάθεσον από το 1954 και σε συνέντευξή του στο «Deadline'» έδωσε μια πρόγευση για το σίκουελ.
i_am_legend

«Επιστρέφουμε στο αρχικό βιβλίο του Μάθεσον και στο εναλλακτικό τέλος σε αντίθεση με το αρχικό που βγήκε στην ταινία. Ο Μάθεσον μιλούσε για το ότι η εποχή του ανθρώπου στον πλανήτη ως κυρίαρχο είδος είχε φτάσει στο τέλος της. Αυτό είναι κάτι πραγματικά ενδιαφέρον που θα εξερευνήσουμε. Θα υπάρχει μεγαλύτερη πιστότητα στο αρχικό κείμενο», είπε.

Τούτου λεχθέντος, πρόσθεσε ότι η σειρά «The Last of Us» αποτέλεσε το κίνητρο για αυτή τη συνέχεια: «Έχω εμμονή με το "Last of Us", όπου βλέπουμε τον κόσμο αμέσως μετά από μια αποκάλυψη, αλλά και σε ένα κενό 20-30 ετών. Μπορείς να δεις πώς η γη διεκδικεί ξανά τον κόσμο και υπάρχει κάτι πολύτιμο στο ερώτημα τι συμβαίνει όταν ο άνθρωπος παύει να είναι ο κύριος κάτοικος».

«Αυτό θα είναι ιδιαίτερα οπτικό στη Νέα Υόρκη. Δεν ξέρω αν θα ανέβουν στο Empire State Building, αλλά υπάρχουν άπειρες δυνατότητες» ανέφερε στο τέλος.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Ντιμπέιτ» Νέας Αριστεράς-ΣΥΡΙΖΑ με ενδιάμεσο τον Τσίπρα: Η πρεμιέρα στο Σεράφειο και οι Ευρωεκλογές

Νέο έκτακτο δελτίο για τον καιρό: Από το βράδυ οι καταιγίδες - Θα χτυπήσουν και στην Αττική

Δεσμεύουν τα ακίνητα της χήρας Τράγκα, της αφήνουν τη σύνταξη χηρείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης