Η Τόνια Σωτηροπούλου συμμετέχει ως «Νίκη» στο πέμπτο επεισόδιο του «Milky Way» και λίγες ώρες πριν από την προβολή του, έκανε μια σχετική ανάρτηση.
Μέσω Instagram, ανέβασε στιγμιότυπα από το επεισόδιο και το τρέιλερ. Στην πρώτη φωτογραφία, εμφανίζεται με σωληνάκια ως ασθενής. Με αφέλειες και σκουρόχρωμα μαλλιά, η Τόνια Σωτηροπούλου παίζει τον αγαπημένο της τηλεοπτικό ρόλο, όπως η ίδια γράφει στο Instagram.
Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Έχω αγαπήσει πολλές δουλειές και πολλούς ρόλους στη ζωή μου, η Νίκη και το Milky Way είναι η αγαπημένη μου και θα έχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Σ´ευχαριστω για όλα τα δώρα που μου δίνεις Βασίλη Κεκάτο».
Τι θα συμβεί στο επεισόδιο 5
Ενώ η Μαρία με τον Τζο έχουν μπει για τα καλά στη διακίνηση για να μαζέψουν λεφτά, η φιλία τους δυναμώνει όσο εντείνονται και οι κίνδυνοι της δουλειάς. Η νέα της παρέα όμως, τη φέρνει σε σύγκρουση με τα κορίτσια που νιώθουν ότι η Μαρία απομακρύνεται και αποφασίζουν να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Εκτός από τις φίλες της, η Μαρία έχει απομακρυνθεί και από τον Τάσο, ο οποίος μέσα στην οργή του, κάνει ένα τεράστιο λάθος σε έναν στημένο αγώνα πυγμαχίας και δυσαρεστεί τα λάθος άτομα. Παράλληλα, τα προβλήματα στο σπίτι της Μαρίας συνεχίζονται. Ο Γιώργος έρχεται πιο κοντά με τη δασκάλα του (Σοφία Κόκκαλη). Οι καθημερινές τους έξοδοι, θα φτάσουν τελικά στα αυτιά της Ελένης. Τι θα κάνει όταν μάθει πού περνάει το χρόνο του τα βράδια ο Γιώργος;
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.