Ευγενία Ξυγκόρου: Είχα βγει ραντεβού και δεν είχαμε τίποτα να πούμε

Ευγενία Ξυγκόρου: Είχα βγει ραντεβού και δεν είχαμε τίποτα να πούμε

«Δεν μου είχε τύχει να βγαίνω και να μην έχουμε τίποτα να πούμε» ανέφερε η ηθοποιός

xigorou
Η Ευγενία Ξυγκόρου, η Ιουλία από τη σειρά το «Προξενιό της Ιουλίας», ήταν καλεσμένη στο «Happy Day», όπου μίλησε για το χειρότερο ραντεβού στο οποίο έχει πάει, το γεγονός ότι μένει ακόμη με τους γονείς της και την προσωπική της ζωή.

Για το αν της έχουν κάνει «προξενιό» η ηθοποιός απάντησε: «Έχει τύχει να μου το πούνε, αλλά δεν έχει γίνει ποτέ».

Ενώ, για το χειρότερο ραντεβού που έχει ζήσει ανέφερε: «Θυμήθηκα ένα. Δεν ήταν τόσο κακό, απλά εμένα δεν μου είχε τύχει να βγαίνω και να μην έχουμε τίποτα να πούμε. Να προσπαθώ πάρα πολύ να βρούμε να πούμε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwye9rw3raeh)
Κλείσιμο

Και πρόσθεσε: «Δεν έδενε με τίποτα η κατάσταση. Με τίποτα. Γνωριστήκαμε μέσω ενός φίλου, αλλά δεν ήταν προξενιό. Γνωριστήκαμε κι είπαμε να βγούμε. Μετά χαθήκαμε μες την ντροπή».

Επίσης, μίλησε για τη σχέση με τους γονείς της αλλά και για το αν της ασκούν κριτική.

Αρχικά, δήλωσε για τους γονείς της: «Δεν ήταν το "πάρε και ένα πτυχίο". Γιατί είχαν τη νοοτροπία του να κάνεις αυτό που θέλεις. Γιατί έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολα τα πράγματα, οπότε τουλάχιστον ας κάνεις αυτό που θέλεις. Με στήριξαν στο Θεατρικών Σπουδών που ήθελα να περάσω».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwye7cz0z0lt)

Και συνέχισε: «Τους αρέσει να βλέπουν πράγματα που κάνω, να τα σχολιάζουμε μεταξύ μας αυτά, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι πάρα πολύ σκληροί. Έχει τύχει να μου πει ο πατέρας μου: "Εδώ πέρα δεν ήσουν καλή". Και του λέω: "Ντάξει μπαμπά το ξέρω"».

Ενώ, είπε ότι η μητέρα της είναι γενικά πιο αυστηρή, ιδίως ως προς την εμφάνισή της καθώς ήταν και αισθητικός.

Για το γεγονός ότι μένει ακόμη με τους γονείς της, σχολίασε: «Μου αρέσει και δεν έχω προλάβει, δηλαδή δεν βγαίνουν οι χρόνοι σε καμία περίπτωση. Δεν μπορώ να πω ότι περνάω και άσχημα με τους δικούς μου. Με περιποιούνται πάρα πολύ» και συμπλήρωσε: «Όχι δεν θα μου πουν κάτι αν ένα βράδυ αργήσω. Αν αργήσω 25 βράδια στη σειρά θα μου πουν: "Ευγενία τι κάνεις με τη ζωή σου;". Αυτό».

Τέλος, για το αν μιλάει μαζί τους για τις ερωτικές της σχέσεις είπε: «Με τον μπαμπά έχουμε άλλη σχέση, δεν θα τα πολυπούμε αυτά. Με τη μαμά που της τα λέω όλα, δυστυχώς, δεν θα έπρεπε γιατί μετά τα χρησιμοποιεί εναντίον σου. Μου ασκεί κριτική, αλλά δεν μπορώ να μην της τα λέω γιατί είναι φίλη μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Τα τελευταία δευτερόλεπτα της καταδίωξης του 17χρονου Ρομά και ο πυροβολισμός - Δείτε βίντεο

Άνοιγμα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλο, Χαρίτση: Θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε πραγματικά (βίντεο)


«Την πάτησα στο λαιμό μέχρι που σταμάτησε να αναπνέει» - Η φρικιαστική κατάθεση της αδερφής της Φαίης που ομολόγησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης