ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιγμα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλο, Χαρίτση: Θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε πραγματικά (βίντεο)

ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιγμα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλο, Χαρίτση: Θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε πραγματικά (βίντεο)

«Δεν υπάρχει στενός κύκλος, η πόρτα μου είναι ανοιχτή» λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - «Για άλλη μια φορά τείνω χείρα φιλίας»

Kasselakis-mega-arthrou22
Να χαμηλώσει τους τόνους της αντιπαράθεσης με την ομάδα Αχτσιόγλου, μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το περασμένο Σαββατοκύριακο, φαίνεται πως επιχειρεί ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στη συνέντευξη... δρόμου, που παραχώρησε στην εκπομπή Live News στο MEGA, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε σχετικά: «Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλος, Χαρίτσης θέλουν να είναι στην προσπάθεια δίπλα σας;».

«Πιστεύω ότι θα το ήθελαν» απάντησε, «και από μεριάς μου θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε πραγματικά».

«Δεν υπάρχει στενός κύκλος. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή. Για άλλη μια φορά τείνω χείρα φιλίας, ελάτε. Το έχει ανάγκη ο κόσμος. Προφανώς, το κόμμα μας είχε παθογένειες. Είναι μια καινούργια μέρα» τόνισε ακόμη ο κ. Κασσελάκης.

Κλείσιμο


Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, με το βλέμμα στις εσωκομματικές εξελίξεις, ότι από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA, ο κ. Κασσελάκης επέλεξε να αναδείξει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αυτό ακριβώς το απόσπασμα, με την πρόσκληση στην ομάδα Αχτσιόγλου, η κριτική της οποίας υπήρξε εξόχως σκληρή, καθώς μίλησε για «επιχειρήματα βγαλμένα από τη φαρέτρα της alt right, τα οποία χρησιμοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης», σε μια ανακοίνωση που υπέγραψαν η Σία Αναγνωστοπούλου, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, η Μερόπη Τζούφη, η Θεανώ Φωτίου και ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα: «Έθαψαν 179 νεκρούς σε ομαδικό τάφο» στο νοσοκομείο αλ Σίφα – Ανάμεσά τους και 7 πρόωρα νεογνά

Μαραθώνιος: Η ηλικιωμένη που εμψύχωνε όλους τους δρομείς «σα να ήταν παιδιά της» - Δείτε βίντεο

Ο παίκτης του χόκεϊ που έκοψε τον λαιμό του αντιπάλου του με το παγοπέδιλο καταχειροκροτήθηκε στο γήπεδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης