Η μητέρα του ηθοποιού απεβίωσε λίγες μόνο ώρες μετά τον γάμο του γιου της με τη Δήμητρα Βαμβακούση. Η μητέρα του νικητή του Survivor 2017 έδινε για καιρό μάχη για τη ζωή της, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Στις 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της στη Σκιάθο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να εμφανίζεται συντετριμμένος.
Ο Γιώργος Χρανιώτης, που γνωρίστηκε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέσα από το «Survivor» και έγιναν φίλοι, θέλησε να αποχαιρετήσει τη μητέρα του φίλου του με ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα.
«Οι σπάνιοι και καλοί άνθρωποι, σε σπάνιους και καλούς τόπους θα ταξιδεύουν πάντα. Καληνύχτα κυρία Ουρανία μας. Ήταν τιμή μου που σας γνώρισα» έγραψε.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.