Ζενεβιέβ Μαζαρί για τη δυσλεξία της: «Μίλησα γιατί είναι κάτι που επηρεάζει πάρα πολύ κόσμο»

Ζενεβιέβ Μαζαρί για τη δυσλεξία της: «Μίλησα γιατί είναι κάτι που επηρεάζει πάρα πολύ κόσμο»

«Όταν διαγνώστηκα με τη δυσλεξία, το αστείο στο σχολείο ήταν ότι η Ζεν θα λέει τις ειδήσεις, γιατί η ανάγνωση ήταν πολύ δύσκολη και εγώ τώρα είμαι στην τηλεόραση» ανέφερε

zeneviev_mazari__1_
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε για το «First Dates», τη δυσλεξία, τον σύζυγό της και τον γάμο, στην κάμερα του «Breakfast@Star» την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου.

«Με τον Βασίλη κοιταχτήκαμε και ερωτευτήκαμε. Στην πραγματικότητα δεν κάλεσα κόσμο στον γάμο μου. Ο γάμος προέκυψε μετά τις διακοπές, οπότε ήμασταν αυτοί οι 15 άνθρωποι που είχαμε πάει στο νησί και είπαμε ότι θα παντρευτούμε. Καταρχήν εγώ δεν πιστεύω στους ανοιχτούς γάμους, στα μεγάλα πάρτι. Είναι πολύ προσωπική και την κάνεις πιο πολύ για να δηλώσεις ότι είσαι έτοιμος να υποσχεθείς μπροστά σε μάρτυρες ότι αυτόν τον άνθρωπο εγώ τον θέλω για πάντα», αποκάλυψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvhmu25mrbtd)

Σχετικά με τη δυσλεξία η παρουσιάστρια ανέφερε: «Μίλησα γιατί είναι κάτι που επηρεάζει πάρα πολύ κόσμο. Τη δυσλεξία ξεκινάς να τη βιώνεις σε πολύ μικρή ηλικία, οπότε πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είμαστε δυσλεκτικοί, ότι είναι ωραίο να μιλάμε και να συζητάμε για αυτό το πράγμα πιο πολύ για τα νέα παιδιά. Όταν διαγνώστηκα με τη δυσλεξία, το αστείο στο σχολείο ήταν ότι η Ζεν θα λέει τις ειδήσεις γιατί η ανάγνωση ήταν πολύ δύσκολη και εγώ τώρα είμαι στην τηλεόραση».

Αναφορικά με το «First Dates» δήλωσε: «Πήγαμε πάρα πολύ καλά. Μας έχει αγαπήσει ο κόσμος. Οι συμμετοχές μας είναι απίστευτες και τώρα είμαστε στη διαδικασία των ματσαρισμάτων. Περιμένουμε όλο τον κόσμο. Θέλω όλες τις ηλικίες. Δεν θέλω ρε παιδί μου ο άνθρωπος να σκεφτεί “Πωπω να πάω;”. Μόλις σας μπει αυτή η ιδέα, πάρτε τηλέφωνο και ελάτε».

Ειδήσεις σήμερα:

Δεν δεχόταν τον χωρισμό και τη σκότωσε - Ακαριαίος ο θάνατος της 42χρονης στην Καλαμαριά

Ποιος ειναι ο πεζοναύτης που ξάπλωσε στις λάσπες για να περάσουν πάνω του ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς

Τρόφιμα: 10+1 υποκατάστατα που δεν είναι «αθώα» - Δείτε τη λίστα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης