Ποια είναι η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια της νέας σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας»

Ποια είναι η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια της νέας σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας»

Η Ευγενία Ξυγκόρου δεν είναι άγνωστη στο ελληνικό κοινό αφού υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της Χρυσαυγής στην «Αγάπη Παράνομη»

evgenia-xikogourou
Η νέα τηλεοπτική σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στον Alpha σε λίγο καιρό, κι ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ανήκει στην Ευγενία Ξυγκόρου που θα υποδυθεί τον χαρακτήρα της Ιουλίας Σκούταρη.

Η Ευγενία Ξυγκόρου είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς της νέας γενιάς. Η 26χρονη ηθοποιός είχε υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της Χρυσαυγής στη σειρά έξι επεισοδίων της ΕΡΤ «Αγάπη παράνομη», ενώ συμμετείχε και στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Επιστροφή».
ioulia-4323_2
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και στο ενεργητικό της μετράει και αρκετές θεατρικές εμφανίσεις στις παραστάσεις «Ψηλά απ’ τη γέφυρα» και «Το σπίτι των επιθυμιών».
Κλείσιμο

Αναφορικά με τον νέο της πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Προξενιό της Ιουλίας», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο GALA: «Η Ιουλία είναι πολύ παθιασμένη, κάτι που με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Υπάρχει ένα κομμάτι αθωότητας που δεν έχουμε εμείς σήμερα. Είναι ερωτευμένη με ένα αγόρι, που το υποδύεται ο Δημήτρης Σέρφας. Είναι ένας μεγάλος έρωτας που θυμίζει Ρωμαίο και Ιουλιέτα, Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες. Πριν έρθει το προξενιό έχει μαθευτεί στις οικογένειες ότι τα δύο παιδιά αγαπιούνται και προσπαθούν να τα εμποδίσουν. Εγώ δεν θα μπορούσα να έχω τέτοια εμπιστοσύνη στον αγαπημένο μου, όπως η Ιουλία. Και θεωρώ ότι είναι τόσο τολμηρή ακριβώς επειδή είναι τόσο αθώα. Πόσο εύκολο είναι να πεις ότι αγαπάω κάποιον και τον εμπιστεύομαι άνευ όρων;».
43242342343_2
ioulia-2


Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για τον τρόπο που πήρε τον ρόλο της Ιουλίας: «Είναι λίγο αστείο το πώς έγινε. Την πρώτη φορά που με κάλεσαν από την παραγωγή δεν μου είχαν πει ξεκάθαρα για ποια σειρά μιλάμε και για ποιον ρόλο. Απλώς κάποια στιγμή άκουσα το όνομα Ιουλία. Είχα διαβάσει κάπου ότι ο ALPHA σχεδίαζε να γυρίσει το Προξενιό της Ιουλίας, οπότε έκανα τον συσχετισμό. Με το που τελείωσε η συνάντηση έτρεξα να αγοράσω το μυθιστόρημα, το διάβασα και είπα "εδώ είμαστε". Το σενάριο έχει αρκετές διαφορές με το βιβλίο, αλλά απ’ όσες σελίδες έχω διαβάσει μέχρι στιγμής είναι καταπληκτικό».

Για τους λόγους που ήθελε να γίνει ηθοποιός: «Δεν ξέρω γιατί και πώς. Μου έχει διηγηθεί η μητέρα μου ιστορία πως με είχαν πάει στο θέατρο όταν ήμουν στο νηπιαγωγείο και μου είχε αρέσει τόσο πολύ που μετά τους ζητούσα να με πηγαίνουν συνέχεια. Εγώ δεν τα θυμάμαι αυτά και δεν μου λένε και τίποτα, αλλά ήταν πάντα στο μυαλό μου αυτή η σκέψη. Οταν ήταν να δώσω Πανελλήνιες, οι γονείς μου μού είχαν πει: «Αφού θέλεις να γίνεις ηθοποιός, γιατί να μην κρατήσουμε τα λεφτά για το φροντιστήριο και να τα δώσουμε σε μια δραματική όταν τελειώσεις το σχολείο;». Και τους είχα απαντήσει ότι θα έδινα Πανελλαδικές για να μπω στη Σχολή Θεατρικών Σπουδών και ότι μετά θα γραφόμουν στη δραματική».
evgenia3
Φωτογράφος: Λευτέρης Σιαράπης

Ο ρόλος της στο «Προξενιό της Ιουλίας»

Κόρη της Στάσας και του Νικόλα, η Ιουλία είναι μια νέα κοπέλα ερωτευμένη με τον Γρηγόρη που δεν της επιτρέπεται να ακολουθήσει την καρδιά της. Αναγκάζεται να παντρευτεί τον γαιοκτήμονα Γιωργίκη Προβιό που μαγεύεται από την ομορφιά της όταν τη βλέπει και θέλει να την κάνει γυναίκα του.

Ο έρωτας αντιμέτωπος με τα «πρέπει» της κοινωνίας. Το προξενιό ως κεντρικό στοιχείο της ιστορίας, αναδεικνύει τις συνθήκες που επικρατούσαν στην κοινωνία της ελληνικής επαρχίας στα τέλη του ’50, όταν τα ένοχα μυστικά κρύβονταν στη σιωπή. Τότε που οι γυναίκες δεν ορίζαν τις ζωές τους, καταδικασμένες στη μοίρα τους.

wrt55454
to-proxenio-tis-ioulias-peristeri

Η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα του Γιώργου Σ. Πολίτη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Δεύτερος γάμος στο βυθό της Αλοννήσου - Δείτε πώς αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης

«Kοριτσάκια μου γλυκά»: Μελισσοκόμος αποχαιρετά με λυγμούς τις μέλισσες που κάηκαν στον Έβρο

«Χάλκινη» στο Παγκόσμιο η σπουδαία Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35χλμ βάδην!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης