Deadpool 3: Ο Χιου Τζάκμαν φορά για πρώτη φορά την αυθεντική στολή Wolverine - Δείτε φωτογραφίες

Deadpool 3: Ο Χιου Τζάκμαν φορά για πρώτη φορά την αυθεντική στολή Wolverine - Δείτε φωτογραφίες

Κυκλοφόρησαν τα πρώτα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της νέας ταινίας

wolverine_hugh_jackman
Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει ως Wolverine μέσα από το πολυαναμενόμενο «Deadpool 3» σε μία πολυσυζητημένη σύμπραξη με τον Ράιαν Ρέινολντς.

Αφού ακολούθησε το πρόγραμμα μιας σκληρής προπόνησης για να αποκτήσει το κατάλληλο σώμα, ο Τζάκμαν μπήκε ξανά στη δράση με τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, να «μαρτυρούν» μία εμφάνιση - έκπληξη.

Όπως φαίνεται παρακάτω, ο Χιου Τζάκμαν θα εμφανιστεί στη νέα «Deadpool» ταινία για πρώτη φορά με τη χαρακτηριστική κίτρινη στολή του ήρωα, όπως αυτός απεικονίζεται στα κόμικς.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Deadpool 3 Wolverine Filming Scenes First Look!





Κλείσιμο



Το «Deadpool 3»
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Χιου Τζάκμαν, είπε για τη νέα ταινία: «Η ιστορία του "Deadpool 3" διαδραματίζεται πριν από το Logan, όπου εκεί πεθαίνει ο χαρακτήρας. Ειλικρινά, νόμιζα ότι τελείωσα με αυτόν τον χαρακτήρα. Ωστόσο, με ρωτούσαν κάθε φορά σε συνεντεύξεις ή ακόμα και ο Ράιαν Ρέινολντς αν μπορούμε να ξανά κάνουμε κάτι με αυτόν τον χαρακτήρα. Και εγώ τους έλεγα όχι γιατί έχει τελειώσει για εμένα.

Χρειάζεται χρόνος... Έχουμε λοιπόν έξι μήνες περίπου μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Και δεν κάνω άλλη δουλειά τώρα. Είμαι με την οικογένειά μου και προπονούμαι. Αυτή θα είναι η δουλειά μου για έξι μήνες. Και είμαι πραγματικά σε φόρμα αυτή τη στιγμή. Είμαι υγιής. Έχω ένα καλό μέρος για να ξεκινήσω. Και ζητώ συγγνώμη από τα κοτόπουλα... θα τρέχω ένα μίλι κάθε μέρα. Ξεκίνα να τρέχεις (Deadpool) γιατί σου’ ρχομαι!».



Ειδήσεις σήμερα:

Νέο οικονομικό νομοσχέδιο: Παρατείνεται μέχρι τον Οκτώβριο το Market Pass, οριζόντια αύξηση €70 στους δημοσίους υπαλλήλους

Άγιος Παντελεήμονας: Δύο μοιραίες μαχαιριές στον λαιμό η αιτία θανάτου της Κουβανής τρανς - Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Μεσολόγγι: Νεκρά από ηλεκτροπληξία φλαμίνγκο στην Τουρλίδα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης