Τζούλια Φοξ: Μαστίγωνε πελάτες ως dominatrix και τώρα παίρνει συνεντεύξεις από εγκληματίες και απόκληρους

Τζούλια Φοξ: Μαστίγωνε πελάτες ως dominatrix και τώρα παίρνει συνεντεύξεις από εγκληματίες και απόκληρους

Μία από τις πιο προβοκατόρικες περσόνες των τελευταίων χρόνων θα αργήσει πολύ να πει την τελευταία της κουβέντα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
julia-fox
Η Τζούλια Φοξ για τους Αμερικανούς -και κυρίως για τις Αμερικανίδες- είναι το νέο είδωλο που μονοπωλεί τις ειδήσεις, η γυναίκα που μπορεί να εφαρμόσει όποια τρελή ιδέα της έρθει στο μυαλό και να πει αφιλτράριστα όσα μπορεί να σκεφτόμαστε, αλλά ντρεπόμαστε να ομολογήσουμε.

Ως συμπαρουσιάστρια της σειράς podcast «Forbidden Fruits» του Fox -η έτερη παρουσιάστρια είναι η Νίκι Τάκες- καταπιάνεται με θέματα που ο περισσότερος κόσμος φοβάται να θίξει. Καλεσμένοι τους είναι «εγκληματίες, μέλη αιρέσεων και απόκληροι κάθε είδους και κάθε μεγέθους», όπως τους συστήνουν γλαφυρά οι ίδιες.

Οι «Απαγορευμένοι Καρποί», επί το ελληνικότερον, ταράζουν τα αμερικανικά νερά από τον Οκτώβριο του ’21, αλλά η Φοξ είχε φροντίσει να δώσει τα διαπιστευτήριά της λίγα χρόνια νωρίτερα. Ως σχεδιάστρια, φωτογράφος, ηθοποιός, σκηνοθέτις και ζωγράφος. Η λίστα με τις ιδιότητές της μάλλον δεν έχει τέλος. Ποια είναι, όμως, τέλος πάντων, αυτή η Τζούλια Φοξ;

Julia-Fox-01
Κλείσιμο


Κόρη Ιταλίδας και Αμερικανού που χώρισαν τους δρόμους τους νωρίς, γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Ιταλία μαζί με τον παππού της, αλλά στα 12 της μετακόμισε στο Μανχάταν, στο διαμέρισμα του πατέρα της. Θα πίστευε κανείς ότι είναι γαλουχημένη με δύο κουλτούρες, αλλά η ίδια ξεκαθαρίζει ότι νιώθει 100% Αμερικανίδα, αφού στη Νέα Υόρκη άρχισε να ανακαλύπτει τον εαυτό της.

Πριν αποφασίσει με ποιον τρόπο θα γινόταν διάσημη -γιατί σε τελική ανάλυση αυτό ήταν ανέκαθεν το όνειρό της-, έβγαζε νυχτοκάματο ως dominatrix (κοινώς, αφέντρα) σε ένα BDSM club. Παρεμπιπτόντως, καλεσμένος της στο πρώτο επεισόδιο των «Forbidden Fruits» ήταν ένας πρώην αστυνομικός που υπήρξε πελάτης της τον καιρό που μαστίγωνε κόσμο κατά παραγγελία.

Julia-Fox-1
Η σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ κράτησε μόλις έξι εβδομάδες
Julia-Fox-2
Όταν ο δρόμοι της Νέας Υόρκης γίνονται catwalk για χάρη της
Julia-Fox-4


Η Τζούλια Φοξ έχει πειραματιστεί σχεδόν με οτιδήποτε έχει σχέση με τα καλλιτεχνικά και τη δημιουργία. Εχει υπάρξει σχεδιάστρια μόδας για το brand Franziska Fox που είχε ιδρύσει μαζί με τη φίλη της Μπριάνα Ανταλορ, η οποία πλέον εκτελεί χρέη στυλίστριάς της. Εχει ποζάρει για τις σελίδες του τελευταίου γυμνού τεύχους του «Playboy» το 2015. Εχει δοκιμάσει τις δυνάμεις της στη φωτογραφία και τα αποτελέσματα του μόχθου της τα έχει χωρέσει σε δύο φωτογραφικά λευκώματα, τα οποία εξέδωσε μόνη της: το «Symptomatic of a Relationship Gone Sour: Heartburn/Nausea» το 2015 και το «PTSD» το 2016. Εχει, επίσης, μοιραστεί με τους φιλότεχνους τη δική της άποψη περί τέχνης με την έκθεση «R.I.P. Julia Fox», στην οποία παρουσίαζε έργα που είχε ζωγραφίσει με το αίμα της, το 2017.

Julia-Fox-3
Το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Down the Drain» αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο
Julia-Fox-2-4
Με τη Νίκη Τάκες συμπαρουσιάζουν τη σειρά ανατρεπτικών podcasts «Forbitten Fruits»


Και αφού έβγαλε στο φως την πιο σκοτεινή πλευρά της για να τη δουν όσοι μπορούσαν να την αντέξουν, αποφάσισε να απευθυνθεί και σε ένα ευρύτερο κοινό μέσω του κινηματογράφου. Από το 2019 δηλώνει και ηθοποιός χάρη στην ταινία «Ακοπo διαμάντι», στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Ανταμ Σάντλερ. Ο ρόλος, μάλιστα, είχε γραφτεί ειδικά γι’ αυτήν και η ερμηνεία της ήταν αρκετά πειστική ώστε να βρεθεί υποψήφια για το βραβείο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης στα Gotham Awards. Δεν το κέρδισε, αλλά υπάρχουν πάντα και τα Οσκαρ. Η αστείρευτη δημιουργικότητά της βρίσκει διέξοδο και στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, με πρώτο δείγμα γραφής την ταινία «Fantasy Girls», ένα road trip με φίλες της που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ. Το μεγάλο της όνειρο, πάντως, είναι να γράψει και να σκηνοθετήσει ταινία ή σειρά για το Netflix. Θα γίνει κι αυτό.

Julia-Fox-2-1
Η Τζούλια Φοξ ζει για να προκαλεί. Είτε με τις δουλειές της, είτε με τις δηλώσεις της, είτε με τον τρόπο που ντύνεται
Julia-Fox-2-5
Julia-Fox-2-6


Και, φυσικά, περισσότερο ως περσόνα και λιγότερο ως μοντέλο έχει ποζάρει για τις καμπάνιες της Diesel, της Coach New York και της Supreme και έχει κάνει editorials μόδας αγκαζέ με συνεντεύξεις για τα «Interview», «The Face», «Paper» και «Vogue», μεταξύ άλλων. Μέσα στο πλήθος των δραστηριοτήτων της πρόλαβε να στριμώξει και έναν γάμο με τον ιδιωτικό πιλότο Πίτερ Αρτέμιεβ, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2018 και χώρισαν το 2021, πέντε μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους Βαλεντίνο. Ναι, είναι και μητέρα. Για έξι εβδομάδες υπήρξε και η σύντροφος του Κάνιε Γουέστ, που ήταν -όπως και η ίδια εκείνη την περίοδο- φρεσκοχωρισμένος από την Κιμ Καρντάσιαν. Οπως θα έλεγε και η Φοξ αργότερα, στην ουσία αυτή η σχέση δημιουργήθηκε για να ζηλέψουν οι πρώην τους και έληξε όταν εκπλήρωσε τον στόχο της. Αυτές τις μέρες η Τζούλια δηλώνει ότι σιχάθηκε τους άνδρες και είναι έτοιμη να δοκιμάσει την τύχη της με τις γυναίκες. Κανείς δεν σοκαρίστηκε. Ο βίος και η πολιτεία της και μπόλικες δόσεις μυθοπλασίας μάλλον θα είναι το περιεχόμενο και του πρώτου της βιβλίου «Down the Drain», το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, με την ίδια να το περιγράφει ως «κάτι που ξεκίνησε ως τα απομνημονεύματά μου, αλλά στην πορεία έγινε αριστούργημα». Η Τζούλια Φοξ μπορεί να είναι πολλά πράγματα, σίγουρα όχι μετριόφρων ◆

Julia-Fox-2-2
Με τον πρώην σύζυγό της Πίτερ Αρτέμιεβ και τον γιο της Βαλεντίνο
Julia-Fox-2-3


Getty Images/Ideal Image
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης