Τζούλια Φοξ: Απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί φάρμακο για διαβητικούς για να αδυνατίσει

Τζούλια Φοξ: Απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί φάρμακο για διαβητικούς για να αδυνατίσει

Πρόκειται για ένα ενέσιμο φάρμακο που δίνεται σε ανθρώπους με διαβήτη τύπου 2 κι είναι το «μυστικό του Χόλιγουντ» για την απώλεια βάρους

tzoulia-fox
Η Τζούλια Φοξ έχει δεχτεί αρνητική κριτική, για το βάρος που έχει χάσει, με πολλούς να την κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί το φάρμακο «Ozempic» για την απώλεια κιλών.

Πρόκειται για ένα ενέσιμο φάρμακο που δίνεται σε ανθρώπους με διαβήτη τύπου 2, όμως όσοι το παίρνουν, έχουν αναφέρει πως βοηθάει και στην απώλεια βάρους.

Μάλιστα, έχει γίνει πλέον «μόδα» και είναι πολλοί οι celebrities που το χρησιμοποιούν για να βελτιώοσυν το σώμα τους. Ωστόσο, κρύβει πολλούς κινδύνους, σύμφωνα με τους ειδικούς, ενώ δεν έχει εγκριθεί από τον FDA για την απώλεια βάρους.

Κλείσιμο


Κατά τα τέλη του περασμένου έτους, η κωμικός Χέδερ ΜακΝτόναλντ μίλησε για το πόσο δημοφιλής έχει γίνει το Ozempic στο Χόλιγουντ, αναφέροντας πως είχε τέτοια ζήτηση, η οποία οδήγησε σε ελλείψεις κρίσιμες για άτομα που πάσχουν από διαβήτη και χρειάζονται το φάρμακο.

Όλη αυτή η συζήτηση πυροδότησε πολλές εικασίες σχετικά με το ποιες επώνυμες ίσως έχουν κάνει χρήση του φαρμάκου. Κάποιοι, όπως ο Έλον Μασκ και η Ρέμι Μπάντερ είχαν δηλώσει ανοιχτά στο παρελθόν, πως το χρησιμοποιούσαν. Άλλοι, όπως η Κλοέ Καρντάσιαν έχει αρνηθεί κατηγορηματικά πως ακολούθησε τέτοιες μεθόδους.

Η Τζούλια Φοξ είναι μία από τις πολλές διασημότητες που βρίσκεται επίκεντρο αυτής της φημολογίας, ιδιαίτερα μετά τις δημόσιες δηλώσεις που είχε κάνει πριν λίγο καιρό, όσο ήταν σε σχέση με τον Κάνιε Γουέστ και είχε πει ότι έχασε απότομα πολύ βάρος.

Ωστόσο, τώρα θέλησε να ξεκαθαρίσει πως το γεγονός ότι αδυνάτισε δεν ευθύνεται στο Ozempic. «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έρχονται να με βρουν λέγοντας μου ότι παίρνω κάτι πράγματα για την απώλεια βάρους... Πολλοί λένε ότι παίρνω Ozempic ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό», δήλωσε στο Entertainment Tonight.

«Δεν είμαι έτσι και δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Υπάρχουν διαβητικοί που το χρειάζονται», τόνισε.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Credit Suisse: Τα σκάνδαλα που την «έσκασαν» - Το ξέπλυμα χρήματος, η συνεργασία με τη Μαφία

Μεσήλικες «Μπόνι και Κλάιντ» αλά ελληνικά - Φωτογραφίες από τη ληστεία τράπεζας

Καλομοίρα: Το φωτογραφικό άλμπουμ της από το ταξίδι στο Κάιρο για το πάρτι της Χρουσαλά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης