Τζούλια Φοξ: Ζει σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα, γεμάτο ποντίκια γιατί... απεχθάνεται την επίδειξη πλούτου

Τζούλια Φοξ: Ζει σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα, γεμάτο ποντίκια γιατί... απεχθάνεται την επίδειξη πλούτου

Δείτε το βίντεο, στο οποίο η Τζούλια Φοξ ξεναγεί το κοινό της στο σπίτι της - Ακαταστασία, στοίβες από πράγματα και ποντίκια

julia-fox__1_
Ένα βίντεο που δημοσίευσε η Τζούλια Φοξ και ξεναγεί το κοινό της στο διαμέρισμά της, έχει προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές της για τις συνθήκες που ζει τόσο η ίδια, όσο και ο 2χρονος γιος της.

Η ηθοποιός ζει σε ένα μικρό σπίτι στη Νέα Υόρκη, μαζί με τον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της, Peter Artemiev.

Αν και θα περίμενε κανείς ένα πιο εντυπωσιακό διαμέρισμα ή έστω, κομψό, δεδομένης της περιουσίας της ή της φήμης της, η Τζούλια Φοξ δήλωσε πως έχει επιλέξει την εν λόγω κατοικία για εκείνη και τον γιο της, γιατί δεν της αρέσει «η επίδειξη πλούτου».

«Για μένα, προσωπικά, απλά δεν μου αρέσουν οι υπερβολικές επιδείξεις πλούτου. Τα χρήματα με κάνουν να νιώθω αηδία. Με κάνουν να αισθάνομαι νευρική. Ξέρετε, ειδικά οι άνθρωποι που έχουν πραγματικά μεγάλα σπίτια… είναι μεγάλη σπατάλη, όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί άστεγοι σε αυτή τη χώρα», ακούγεται να λέει στο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

@juliafox

Come with me on a very underwhelming apartment tour! also to clarify I have only ONE mouse and he’s cute 🥰

♬ original sound - Julia fox

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, της αρέσει να ζει σε αυτό το «μικροσκοπικό», όπως το χαρακτήρισε, διαμέρισμα του Μανχάταν, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της για την ακαταστασία που επικρατεί στο εσωτερικό του.

«Θα σας κάνω μια ξενάγηση στο διαμέρισμα. Εντάξει, ίσως δεν τα πάω τόσο άσχημα. Μη με κρίνετε. Ξέρω ότι είναι πραγματικά ακατάστατο», ανέφερε σε άλλο σημείο του βίντεο.

Κλείσιμο
Τόνισε μάλιστα, πως θέλει να υπάρχει διαφάνεια μεταξύ εκείνης και του κοινού της και για τον λόγο αυτό, θέλησε να τους δείξει το σπίτι της. «Ξέρω ότι θα με θάψετε. Τέλος πάντων, ελπίζω ότι ίσως κάποιος μπορεί να το δει αυτό και να σκεφτεί πως "ίσως δεν τα πάω και τόσο άσχημα"», λέει χαρακτηριστικά.

Αρχικά, ξενάγησε τους διαδικτυακούς της φίλους στο σαλόνι του σπιτιού της, το οποίο κι έχει μετατρέψει σε υπνοδωμάτιο για την ίδια και τον γιο της. Άλλωστε, όπως αποκάλυψε, κοιμούνται μαζί.

«Θέλει να είναι συνέχεια στο δωμάτιο της μαμάς. Δεν κοιμάται καν στο δωμάτιό του. Κοιμάται στο κρεβάτι μαζί μου. Ναι, κοιμόμαστε μαζί. Κάντε μου μήνυση, δεν με νοιάζει τι θα πείτε», ακούγεται να λέει στο βίντεο για τα σχόλια που πιθανώς θα δεχτεί από διάφορους χρήστες.

Όσο για το δωμάτιο του γιου της, το χρησιμοποιεί πλέον, μονάχα ως χώρο παιχνιδιού. Η ηθοποιός έδειξε στο βίντεο, ακόμα και τον καθρέφτη που έχει σε έναν από τους τοίχους του διαμερίσματος και τον οποίο έχει αφιερώσει σε φίλους της που έχουν φύγει από τη ζωή.

«Αυτός είναι ο καθρέφτης της νοσταλγίας μου. Αυτός είναι ο Βαλεντίνο, όταν γεννήθηκε. Αυτή είναι η φίλη μου η Άρμονι, που έφυγε από τη ζωή. Αυτή είναι η φίλη μου η Τζάνα, που πέθανε», λέει δείχνοντας τις φωτογραφίες τους.

Συνεχίζοντας την ξενάγηση, η ηθοποιός περνά στον διάδρομο, ο οποίος είναι γεμάτος πεταμένα πράγματα. Στο μπάνιο της, τα ρούχα που υπάρχουν απλωμένα τριγύρω καλύπτουν τα πάντα, ενώ οι πάγκοι της κουζίνας είναι κι εκείνοι γεμάτοι με κουζινικά είδη. «Μην με κρίνετε, το ξέρω. Ξέρω ότι είναι πολύ ακατάστατη», είπε.

Στην κουζίνα της, υπήρχε ακόμα και μία στοίβα με κουτιά από παπούτσια, με τη Τζούλια Φοξ να σχολιάζει πως: «Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο για τους Νεοϋορκέζους».

Αυτό όμως, που ανησύχησε περισσότερο από όλα το κοινό της, φάνηκε στο τέλος του βίντεο. Η ηθοποιός ανέφερε πως αντιμετωπίζει ένα «μικρό πρόβλημα που έχει με ποντίκια».

Ωστόσο, δεν φαίνεται να την ενοχλεί ιδιαίτερα, ενώ σημείωσε πως δεν έχει σκοπό να τα διώξει. «Τα αφήνω να κινούνται ελεύθερα στον χώρο. Εκτιμώ ότι το βράδυ, ενώ κοιμόμαστε, αυτά καθαρίζουν τα ψύχουλα που ρίχνει στο πάτωμα ο γιος μου. Οπότε, ναι, δεν πρόκειται να διώξω τα ποντίκια σύντομα», αναφέρει κλείνοντας το βίντεο.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόβα εκλογών η σύγκρουση Μητσοτάκη με Τσίπρα - Στο κενό η πρόταση μομφής

ΗΠΑ: «Καρκίνος της διεθνούς σκηνής ο Ερντογάν» - Ο Washington Examiner «καρφώνει» τον Τούρκο πρόεδρο


Ο Βορίδης στέλνει... σπίτι του τον δήμαρχο Ιάσμου - Σωρεία παράνομων ενεργειών από τον «μικρό Ερντογάν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης