Σοφία Βόσσου για Ανδρέα Μικρούτσικο: Δεν είπε κι ότι τη σκότωσε, γιατί πρέπει να λιθοβολούμε τα πάντα;

Σοφία Βόσσου για Ανδρέα Μικρούτσικο: Δεν είπε κι ότι τη σκότωσε, γιατί πρέπει να λιθοβολούμε τα πάντα;

«Εμένα δεν ήταν ο πρώτος μου και με στενοχωρεί αυτό, Ανδρέα, βρες και πες κάτι και για μένα, μόνο για την Τρέμη θα λες;» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια

sofia-vossou
Η Σοφία Βόσσου έκανε το δικό της σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της, Ανδρέα Μικρούτσικου για τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη.

Ο παρουσιαστής και μουσικός δήλωσε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του πως «ήταν ο πρώτος της άνδρας», γεγονός που σχολιάστηκε έντονα, με την κοινή γνώμη να τον κατηγορεί ότι εξέθεσε μία κυρία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η πρώην σύζυγός του και τραγουδίστρια, Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε στα όσα είπε ο παρουσιαστής και δήλωσε πως η σχέση του με την Όλγα Τρέμη ήταν γνωστή και στο παρελθόν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crdnaaqm9ic9)

«Είναι γνωστό, δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει ο Ανδρέας. Δεν είπε κι ότι τη σκότωσε, πού είναι το μεμπτό; Γιατί πρέπει να λιθοβολούμε τα πάντα; Γιατί τόση σοβαροφάνεια για τον πρώτο άνδρα ή την πρώτη γυναίκα;», είπε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχει μια παροιμία που λέει "δουλειά δεν είχε ο διάολος κι αυτό τα παιδιά του". Δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε. Έχουμε γίνει οι χειρότερες κουτσομπόλες, φτάνει πια. Έλεος. Και λίγο χιούμορ δεν βλάπτει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Κλείνοντας το θέμα, η Σοφία Βόσσου είπε με χιούμορ απευθυνόμενη στον πρώην της: «Εμένα δεν ήταν ο πρώτος μου και με στενοχωρεί αυτό. Ανδρέα, βρες και πες κάτι και για μένα. Θα σου κάνω σκηνή τώρα. Μόνο για την Τρέμη θα λες;».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλιούπουλη - Καθηγητής τάε κβον ντο: Η ύποπτη συμπεριφορά του και η γκαρσονιέρα «παγίδα» των κοριτσιών


Ρόμπερτ Μενέντεζ: Η Τουρκία δεν αξίζει να αγοράσει τα F-16 - Δείτε βίντεο


Ανδρέας Μικρούτσικος: «Την Όλγα τη ρώτησε αν ήθελε να μάθει ολόκληρος ο ντουνιάς αυτή τη σχέση;»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης