Αντόνιο Μπαντέρας: H επανασύνδεση με τη Μέλανι Γκρίφιθ

Αντόνιο Μπαντέρας: H επανασύνδεση με τη Μέλανι Γκρίφιθ

To ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 19 χρόνια

banderas-43423
Η Μέλανι Γκρίφιθ και ο Αντόνιο Μπαντέρας μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, διατηρούν όμως άριστες σχέσεις, αφού έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη. Οι δύο ηθοποιοί ήταν παντρεμένοι από το 1996 έως το 2015. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Two Much" το 1995 και άρχισαν να βγαίνουν λίγο αργότερα. Η Γκρίφιθ ήταν ήδη μια καταξιωμένη ηθοποιός, έχοντας εμφανιστεί σε πολλές ταινίες κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1980 και του 1990, ενώ ο Μπαντέρας ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι στο Χόλιγουντ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή στο Λονδίνο το 1996 και απέκτησαν ένα παιδί μαζί, μια κόρη με το όνομα Στέλλα, η οποία γεννήθηκε το 1996. Από τότε η Στέλλα ακολούθησε τα βήματα των γονιών της και ακολούθησε καριέρα στην υποκριτική, παίζοντας σε ταινίες όπως το "Crazy in Alabama" και το "The Art of Racing in the Rain".

Σε πρόσφατη δημοσίευσή του στο Instagram, ο Μπαντέρας φωτογραφήθηκε με την Γκρίφιθ και την κόρη τους, από μία έξοδο σε εστιατόριο. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο ηθοποιός έγραψε: «Συνάντηση με τη Μέλανι.Γεύμα στο Polo Lounge του Beverly Hills Hotel με την κόρη μας Στέλλα».

Δείτε τη φωτογραφία

Η Γκρίφιθ και ο Μπαντέρας ήταν γνωστοί για την παθιασμένη και θυελλώδη σχέση τους και συχνά εμφανίζονταν μαζί δημόσια και στο κόκκινο χαλί. Ωστόσο, ο γάμος τους δεν ήταν απαλλαγμένος από τις προκλήσεις του. Το 2014 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2015.

Παρά το τέλος του γάμου τους και οι δύο έχουν μιλήσει δημόσια για τη συνεχιζόμενη αγάπη και τον σεβασμό τους ο ένας για τον άλλον. Έχουν επίσης παραμείνει κοντά για χάρη της κόρης τους, με τους δύο γονείς να μοιράζονται συχνά φωτογραφίες και ενημερώσεις για τη Στέλλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε συνεντεύξεις της, η Γκρίφιθ έχει μιλήσει για τις προκλήσεις της εξισορρόπησης της καριέρας της με τη μητρότητα, καθώς και για τους αγώνες της με τον εθισμό και τα προβλήματα ψυχικής υγείας. Έχει επίσης εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη της οικογένειάς της, συμπεριλαμβανομένου του Μπαντέρας και της Στέλλας.

Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα ο 17χρονος για την επίθεση στον Βαρουφάκη

Συμμορία δυτικών προαστίων: 35 «χτυπήματα» σε τρεις μήνες - Τρόμος για τα μικρά παιδιά στην Πετρούπολη

Απειλή για βόμβα στον σταθμό Λαρίσης και σε δύο ξενοδοχεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης