Αντόνιο Μπαντέρας - Μέλανι Γκρίφιθ: Γιατί η κόρη τους θέλει να «διαγράψει» το επίθετο «Γκρίφιθ»

Αντόνιο Μπαντέρας - Μέλανι Γκρίφιθ: Γιατί η κόρη τους θέλει να «διαγράψει» το επίθετο «Γκρίφιθ»

Η Στέλλα Μπαντέρας Γκρίφιθ κατέθεσε αίτηση αλλαγής του ονόματός της σε δικαστήριο του Λος Άντζελες - Πώς δικαιολογεί η ίδια την απόφασή της - Η Στέλλα δείχνει να έχει... αδυναμία στον πατέρα της

antonio
Η κόρη της διάσημης, Αμερικανίδας ηθοποιού Μέλανι Γκρίφιθ και του επιτυχημένου, Ισπανού σκηνοθέτη και ηθοποιού Αντόνιο Μπαντέρας  θέλει -από εδώ και στο εξής- να χρησιμοποιεί μόνο το επίθετο του πατέρα της.

Το πλήρες όνομα της καλλονής 25χρονης, η οποία είναι μοντέλο και επιχειρηματίας, είναι Στέλλα ντελ Κάρμεν Μπαντέρας Γκρίφιθ. Τώρα επιθυμεί να αφαιρεθεί το τελευταίο, δηλαδή το επίθετο της μητέρας της, σύμφωνα με το «Page Six».

«Θέλω να μικρύνω το όνομά μου, αφαιρώντας το επιπλέον επίθετο», αναφέρει η νεαρή κοπέλα στα δικαστικά έγγραφα.

«Επίσης, συνήθως δεν χρησιμοποιώ το “Γκρίφιθ” όταν συστήνομαι σε κάποιον ή γράφω το ονοματεπώνυμό μου σε επίσημα έγγραφα», προσθέτει.




Η Στέλλα ντελ Κάρμεν Μπαντέρας Γκρίφιθ γεννήθηκε στην Ισπανία, στις 24 Σεπτεμβρίου 1996. Οι γονείς της, Αντόνιο Μπαντέρας και Μέλανι Γκρίφιθ, την μεγάλωσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να την προστατέψουν.




Ο Αντόνιο και η Μέλανι παντρεύτηκαν το 1996 και χώρισαν το 2015. Ωστόσο, παραμένουν καλοί φίλοι μέχρι και σήμερα.

Η Στέλλα Μπαντέρας Γκρίφιθ έχει δύο ετεροθαλή αδέλφια, από την μητέρα της, την 31χρονη ηθοποιό Ντακότα Τζόνσον και τον 36χρονο Αλεξάντερ Μπάουερ.


Κλείσιμο
Το 1999, μόλις τριών ετών, έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο, συμμετέχοντας στην ταινία «Crazy in Alabama», την οποία σκηνοθέτησε ο μπαμπάς της, ενώ πρωταγωνίστησε η μαμά της.




Πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί στο πλευρό του πατέρα της, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν και η Μέλανι Γκρίφιθ δημοσίευσε στο Instagram μερικές υπέροχες φωτογραφίες τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Χώρισαν ύστερα από 25 χρόνια γάμου λόγω... τσακωμών για το εμβόλιο κατά της Covid- 19!

Γιατί αναμένεται άμεσα έλλειψη σε κινητά, υπολογιστές, ταμπλέτες κλπ;

Στην Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στη Βουλή η ψήφιση της Συμφωνίας Ελλάδας - Γαλλίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης