Μέγκαν Μαρκλ - Πρώην βασιλικός σεφ κατακεραυνώνει τη δούκισσα του Σάσσεξ: «Kοροϊδεύει τη βασίλισσα»

Μέγκαν Μαρκλ - Πρώην βασιλικός σεφ κατακεραυνώνει τη δούκισσα του Σάσσεξ: «Kοροϊδεύει τη βασίλισσα»

Ο Ντάρεν ΜακΓκρέιντι μαγείρευε για 15 χρόνια για την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ, τη Νταϊάνα, τον Γουίλιαμ και τον Χάρι

meghan-sef
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του, το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που φέρει τον τίτλο «Χάρι και Μέγκαν». Η νέα σειρά του Netflix, της οποίας τα πρώτα τρία επεισόδια κυκλοφόρησαν χθες, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, αναμένεται να αποτελέσει «βόμβα» για το παλάτι, ενώ το Μπάκιγχαμ θα παρακολουθήσει έντρομο τα όσα θα αποκαλύψει το ζευγάρι που έφερε τα πάνω - κάτω στη ζωή τους.

Με τα πρώτα επεισόδια που πρόβαλαν την κακομεταχείριση που υπέστη η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ από τη βασιλική οικογένεια, ήρθε και η άμεση απάντηση του πρώην σεφ της αείμνηστης Νταϊάνα. Ο προσωπικός σεφ της οικογένειας επέκρινε συγκεκριμένα τη Μέγκαν Μαρκλ, επειδή φαινόταν να «κοροϊδεύει τη βασίλισσα».
Ο Ντάρεν ΜακΓκρέιντι, ο οποίος μαγείρευε για δεκαπέντε χρόνια για την αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ, τη Νταϊάνα, τον Γουίλιαμ και τον Χάρι, κατακεραύνωσε ορισμένα σημεία της σειράς.
Netflix77778
O Ντάρεν ΜακΓκρέιντι μαγείρευε για δεκαπέντε χρόνια για την αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ, τη Νταϊάνα, τον Γουίλιαμ και τον Χάρι
Μετά τον ισχυρισμό του Δούκα του Σάσσεξ ότι η σύζυγός του, έμοιαζε με την αγαπημένη του μητέρα, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, ο ΜακΓκρέιντι σημείωσε: «Η γυναίκα σου δεν θα είναι ποτέ σαν ή παρόμοια με τη μητέρα σου. Γνώριζα την πριγκίπισσα Νταϊάνα για 15 χρόνια. Δεν είναι καν κοντά».

Εκείνο που έβγαλε τον βασιλικό σεφ «έξω από τα ρούχα» του ήταν, η -κατά τα λεγόμενά του- επιδεικτική υπόκλιση της Μέγκαν Μαρκλ που φάνηκε να τον αναστάτωσε. Μάλιστα κάνοντας λόγο για τη στάση του πρίγκιπα Χάρι μπροστά σε αυτή την υπόκλιση τόνισε: «Το βλέμμα στο πρόσωπό του όταν η σύζυγός του γελάει ότι έπρεπε να πέσει στη βασίλισσα, τα λέει όλα Το καταλαβαίνω, γιατί γνωρίζω τον Χάρι από τότε που ήταν μωρό, ενώ η πριγκίπισσα Νταϊάνα έτρωγε δημητριακά στην κουζίνα στο Κάστρο του Ουίνδσορ».
Meghan_000009

Κλείσιμο
Οι απόψεις του πρώην σεφ των ανακτόρων του Μπάκινγχαμ υιοθετήθηκαν και από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, οι οποίοι συμφώνησαν με τα λεγόμενά και σημείωσαν πως ολόκληρη η παρουσία της Μαρκλ συνοδεύεται από ασέβεια.

Ένα από τα σχόλια των χρηστών του Διαδικτύου ήταν ότι «η πριγκίπισσα της Ουαλίας έπρεπε επίσης να μάθει πολλά πράγματα, όταν έγινε μέλος αυτής της οικογένειας. Ποτέ όμως δεν ήταν ασεβής και δεν την κορόιδευε, όταν χρειάστηκε να υποκλιθεί στη βασίλισσα».

«Αυτό που με καταθλίβει περισσότερο ήταν όταν είδα τη Μέγκαν να κοροϊδεύει τη βασίλισσα, να κοροϊδεύει τις παραδόσεις μας. Είναι στην πραγματικότητα προδοσία» τόνισε ένας άλλος.
Netflix

Την άποψή του απέναντι στα όσα προβάλει το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Χάρι και Μέγκαν» που έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία για το βρετανικό παλάτι, εξέφρασε και ο βουλευτής των Τόρις Μαρκ Τζένκινσον: «Η εσχάτη προδοσία και απλώς κάθεστε και το παρακολουθείτε».

Ακόμα ο βασιλικός συγγραφέας, Χάιλς Μπράντρεθ, χαρακτήρισε τη σειρά «γελοία» και «ντροπιαστική», ενώ τόνισε πως «Κανείς δεν υποτιμά έτσι στη βασίλισσα».

Η αντίδραση του μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα
Στα όσα προβάλλει το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» (Χάρι και Μέγκαν) απάντησε και ο επί χρόνια μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ.

Μιλώντας στον Πιρς Μόργκαν στο Talk TV ο μπάτλερ τόνισε ότι το ζευγάρι, οφείλει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των δηλώσεών του, από τον βασιλιά Κάρολο Γ'.

Ο 64χρονος, ισχυρίστηκε ότι αν ζούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, δεν θα απολάμβανε την εμπορευματοποίηση που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη ζωή του μικρότερου γιου της και της νύφης της.

«Δεν θέλουν να είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας, οπότε, γιατί να κρατούν βασιλικούς τίτλους;» αναρωτήθηκε ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ενώ χαρακτήρισε το ζευγάρι ως πρότυπο ναρκισσισμού, που διαθέτει «εμμονή με τον εαυτό του».
Ο Μπάρελ σε άλλο σημείο της συνομιλίας του με τον Πιρς Μόργκαν τόνισε ότι ήταν πάντα ένθερμος υποστηρικτής του Χάρι, ωστόσο το ντοκιμαντέρ «ξεπερνά τα όρια».

Η αντίδραση του βρετανικού Τύπου 
«Μπορεί να πέσει κανείς χαμηλότερα;» αναρωτιέται η The Sun, «Απρεπείς Σάσσεξ», είναι ο τίτλος του κύριου άρθρου της Daily Mail, ενώ η The Mirror κάνει λόγο για «Σημείο μη επιστροφής», τρία χρόνια μετά την αναχώρηση των Σάσσεξ για την Καλιφόρνια.
Ο βρετανικός Τύπος καταγγέλλει κυρίως τις επιθέσεις κατά της βασιλικής οικογένειας και του θεσμού της μοναρχίας και ιδιαίτερα αναφέρεται στις κοροϊδίες για το βασιλικό πρωτόκολλο.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρεται στη Daily Telegraph «επιδεικνύει παιδιάστικη έλλειψη σεβασμού για την βασιλική κουλτούρα και τα έθιμά της» , που θεωρεί ότι το Παλάτι θα υποφέρει, βλέποντας τον πρίγκιπα Χάρι, να θεωρεί ολόκληρη την χώρα του «συμμορία λευκών ρατσιστών υποστηρικτών του Brexit». 

«Το εξοργιστικό είναι ότι οι Σάσεξ συνεχίζουν να βγάζουν εκατομμύρια χάρη στις βασιλικές τους σχέσεις, φτύνοντας τον θεσμό χάρη στον οποίο βγάζουν το ψωμί τους. Αν σιχαίνονται τόσο την μοναρχία, γιατί δεν εγκαταλείπουν εθελουσίως τους τίτλους τους;» σημειώνει η Daily Mail. 

Σύμφωνα με την The Times, πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στην βασιλική οικογένεια δήλωσαν σοκαρισμένα από τις επιθέσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

O Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη φαν με αυτισμό!

Παράλληλες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς Ρομά - Τρεις προσαγωγές στα Νεόκτιστα


Ο Μακρόν προωθεί το ασφαλές σεξ – Ανακοίνωσε δωρεάν προφυλακτικά για νέους 18-25 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης