Χάρι και Μέγκαν: Ξέσπα ο μπάτλερ της Νταϊάνα για το ντοκιμαντέρ - «Γιατί κρατούν τους βασιλικούς τίτλους;»

Χάρι και Μέγκαν: Ξέσπα ο μπάτλερ της Νταϊάνα για το ντοκιμαντέρ - «Γιατί κρατούν τους βασιλικούς τίτλους;»

«Αφού δεν θέλουν να είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας...» λέει ο Πολ Μπάρελ, με αφορμή το ντοκιμαντέρ για το ζεύγος των Σάσεξ

harry_meghan_burrell_arthro
Το νέο «εκρηκτικό» τρείλερ του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Harry & Meghan» για τη ζωή των Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι, έφερε στην επιφάνεια και τις αντιδράσεις του παλατιού.

Με τις τελευταίες εικόνες που πρόβαλλαν, δάκρυα και «βόμβες» για την κακομεταχείριση που υπέστη η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ από τη βασιλική οικογένεια, ήρθε και η άμεση απάντηση του επί χρόνια μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Μιλώντας στον Πιρς Μόργκαν στο Talk TV χθες το βράδυ, ο Πολ Μπάρελ είπε ότι το ζευγάρι, οφείλει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των δηλώσεών του, από τον βασιλιά Κάρολο Γ'.

Ο 64χρονος Μπάρελ, ισχυρίστηκε ότι αν ζούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, δεν θα απολάμβανε την εμπορευματοποίηση που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη ζωή του μικρότερου γιου της και της νύφης της.

«Δεν θέλουν να είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας, οπότε, γιατί να κρατούν βασιλικούς τίτλους;» αναρωτήθηκε ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ενώ χαρακτήρισε το ζευγάρι ως πρότυπο ναρκισσισμού, που διαθέτει «εμμονή με τον εαυτό του».

Κλείσιμο
Ο Μπάρελ σε άλλο σημείο της συνομιλίας του με τον Πιρς Μόργκαν τόνισε ότι ήταν πάντα ένθερμος υποστηρικτής του Χάρι, ωστόσο το ντοκιμαντέρ «ξεπερνά τα όρια». 


Δείτε το βίντεο 



Παρόλο που όσα αναμένεται να προβληθούν μέσα από τη συχνότητα του Netflix, έχουν προκαλέσει πολλά ερωτηματικά και αναστάτωση στο παλάτι, υπάρχουν και εκείνοι που στέκονται δίπλα στο ζευγάρι και αναμένουν την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ, για να μάθουν τα εντός του οίκου των Σάσσεξ.  

Πιο συγκεκριμένα η Paula Rhone-Adrien του Talk TV, ανέφερε ότι οι πρώην Δούκισσα και Δούκας του Σάσεξ «πονούν» και τόνισε ότι το πρόβλημα «δεν θα επιλυθεί ποτέ, χωρίς να ακούστει και η δική τους πλευρά»: «Μιλάμε για ρατσισμό. Για ανθρώπους που αισθάνθηκαν ότι η ψυχική τους υγεία επηρεάστηκε τόσο πολύ, που θα έφταναν και στην αυτοκτονία» είχε αναφέρει.   

Το δεύτερο τρέιλερ και τα δάκρυα της Μέγκαν Μαρκλ
Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Harry & Meghan» αφορά στις δυσκολίες που πέρασε το ζευγάρι, ως επίσημα μέλη της βασιλικής οικογένειας και σε αυτό οι πρώην Σάσεξ, κάνουν αποκαλύψεις σχετικά με την «ιεραρχία της βασιλικής οικογένειας», υπονοώντας ότι «άνθρωποι του παλατιού διέρρευσαν ιστορίες για αυτούς».

Στο δεύτερο κλιπ, του ντοκιμαντέρ μάλιστα ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει τη βασιλική ζωή ως ένα «βρώμικο παιχνίδι» και αναφέρεται «στον πόνο και τα βάσανα των γυναικών που παντρεύονται μέσα σε αυτό τον θεσμό της μοναρχίας».

Harry & Meghan | Official Trailer | Netflix

Το Netflix  επιβεβαίωσε μόλις χθες, 6 Δεκεμβρίου, ότι το πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου, ακριβώς τρεις μήνες μετά τον θάνατο της, Βασίλισσας Ελισάβετ Β', ενώ το δεύτερο θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου. 

Η πλοκή του ντοκιμαντέρ ξεκινά από τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας του ζεύγους, μέχρι και τις διαμάχες που τους ώθησαν στο να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια.

Η δημοφιλής streaming υπηρεσία σε ανακοίνωσή της για την πολυαναμενόμενη σειρά-ντοκιμαντέρ είχε τονίσει: «Η σειρά περιλαμβάνει συνεντεύξεις με οικογένεια και φίλους που δεν έχουν μιλήσει ποτέ δημόσια για τη σχέση του ζευγαριού, καθώς και ιστορικούς και δημοσιογράφους που αναλύουν πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επηρέασαν τη σχέση του Χάρι και της Μέγκαν με τη βασιλική οικογένεια και την Κοινοπολιτεία γενικότερα».

Τη σκηνοθεσία του υπογράφει η υποψήφια για Όσκαρ, Λιζ Γκάρμπους.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποινική δίωξη στον συνταγματάρχη για τις ληστείες σε τράπεζες με ψεύτικη χειροβομβίδα

Η Ψηφιακή κάρτα Εργασίας φέρνει μείωση ασφαλιστικών εισφορών - Τι ανακοίνωσε ο Κωστής Χατζηδάκης

'Eρχονται ισχυρές καταιγίδες αύριο το βράδυ στην Αττική - Νέα σύντομη αλλά ισχυρή κακοκαιρία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης