Κιμ Καρντάσιαν: Διατηρεί επαφές με τον Πιτ Ντέιβιντσον - Όλα δείχνουν... επανασύνδεση

Κιμ Καρντάσιαν: Διατηρεί επαφές με τον Πιτ Ντέιβιντσον - Όλα δείχνουν... επανασύνδεση

«Παπαράτσι» εντόπισαν τον κωμικό ηθοποιό να επισκέπτεται το δωμάτιο ξενοδοχείου, στο οποίο διέμενε η τηλεπερσόνα

kim_pete_arthro
Δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους, Κιμ Καρντάσιαν και Πιτ Ντέιβιντσον εξακολουθούν να βρίσκονται «κρυφά», ενώ διατηρούν ακόμα επαφές.

Το ζευγάρι χώρισε κατά τις αρχές του Αυγούστου, ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές του, που σε καμία περίπτωση δεν είχαν προβλέψει ένα τέτοιο σενάριο.

Ωστόσο, οι συναντήσεις τους δεν κόπηκαν εκεί. Μετά την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, παπαράτσι εντόπισαν τον κωμικό ηθοποιό να επισκέπτεται το δωμάτιο του ξενοδοχείου της Καρντάσιαν στη Νέα Υόρκη.
kim_pete
Κλείσιμο
Εκείνη επέστρεφε από το ταξίδι της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, ενώ ο Ντέιβιντσον βρισκόταν στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας «Bupkis».

«Ο Πιτ επισκέφτηκε την Κιμ στο δωμάτιό της και την επόμενη μέρα η Κιμ εθεάθη να βγαίνει κρυφά από την πίσω είσοδο του ξενοδοχείου μεταμφιεσμένη. Σκαρφάλωσε για να επισκεφτεί τον Πιτ στο Στάτεν Άιλαντ» ανέφερε πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα της Sun.

Νέο δημοσίευμα της DailyMail αναφέρει πως ακόμα και σήμερα, οι δύο πρώην σύντροφοι διατηρούν άψογες σχέσεις, ενώ μιλούν συχνά στο τηλέφωνο.

«Δεν είχαν έναν κακό χωρισμό, οπότε τα πράγματα μεταξύ τους είναι καλά», αναφέρει πηγή στο Entertainment Tonight και συμπληρώνει: «Η απουσία του Πιτ έκανε δύσκολη την κατάσταση. Η Κιμ τα πάει καλά και προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε όλα, ο Πιτ ήταν επίσης πολύ απασχολημένος».

Οι λόγοι του χωρισμού τους δίνουν την ελπίδα στο κοινό τους πως ίσως τα ξαναβρούν. Και οι δύο ήθελαν να είναι μαζί και προσπάθησαν να το πετύχουν, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν. Δεν είναι λοιπόν, απίθανο να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. 

Μία ανάρτηση δε της Κιμ Καρντάσιαν για τα γενέθλιά της την Παρασκευή, ενίσχυσε τις φήμες ότι κάτι συμβαίνει πάλι μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη τηλεπερσόνα δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με μία μεγάλη ανθοδέσμη δίπλα σε ένα κερί με άρωμα γιασεμί. Πολλοί από τους θαυμαστές τους θεώρησαν πως το άρωμα που επέλεξε η Κιμ συνδέεται με το σκετς του «Saturday Night Live», στο οποίο είχαν γνωριστεί οι δυο τους, υποδυόμενοι τη Γιασμίν και τον Αλαντίν.
kim
Φυσικά, κάποια πράγματα που τους κρατούν σε απόσταση δεν έχουν αλλάξει. Ο Πιτ παραμένει εκείνος που θέλει να αποκαταστήσει την Καρντάσιαν, το συντομότερο δυνατό, με εκείνη να προσπαθεί ακόμα να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του διαζυγίου της με τον Κάνιε Γουέστ. 

«Ο Πιτ είναι υπέροχος τύπος αλλά πολύ έντονος. Θέλει να παντρευτεί γρήγορα, αλλά η Κιμ δεν έχει χωρίσει ακόμη πλήρως», είπε άλλο άτομο από το φιλικό περιβάλλον του 28χρονου. «Αυτό που κάνει ο Πιτ τώρα δεν είναι καλό. Επιβεβαιώνει μόνο αυτό που ήξερε ήδη η Κιμ. Ο Πιτ πρέπει να χαλαρώσει. Το να έρχεται σε επαφή με τα μέλη της οικογένειάς της δεν είναι ευχάριστο – είναι απελπισμένο», πρόσθεσε. 


Ειδήσεις σήμερα


Ημαθία: Να παραδοθεί ετοιμάζεται ο 28χρονος Ρομά που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη


Πώς σχολίασε το Twitter την πρώτη ομιλία Σούνακ


Επίθεση με καυστικό υγρό: Ηχογραφημένες απειλές κατά της ζωής της θα καταθέσει η 38χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης