Πώς σχολίασε το Twitter την πρώτη ομιλία Σούνακ

Πώς σχολίασε το Twitter την πρώτη ομιλία Σούνακ

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέκριναν τον τρόπο εκφοράς του λόγου του ενώ εστίασαν σε μία αμήχανη παύση που έκανε μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη του ομιλία ως αρχηγός των Συντηρητικών

068_AA_24102022_912453
Με το... βαμβάκι «έσφαξαν» οι χρήστες του Twitter τον νέο πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας Ρίσι Σούνακ. Και αυτό διότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέκριναν τον τρόπο εκφοράς του λόγου του ενώ εστίασαν σε μία αμήχανη παύση που έκανε μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη του ομιλία ως αρχηγός των Συντηρητικών. 

«Ούτε τρεις ώρες δεν είναι πρωθυπουργός και ο Σούνακ έχει ήδη “κολλήσει”», έγραψε το «PoliticsJOE», ενώ συνόδευε την ανάρτηση με την τελευταία φράση της ομιλίας του και την παύση που ακολούθησε.
Την ίδια ώρα η καθηγήτρια του πανεπιστημίου της Οξφόρδης Τζένιφερ Κάσιντι χαρακτήρισε τον Σούνακ «ρομποτικό». Πιο συγκεκριμένα έγραψε ότι «ο Ρίσι Σούνακ είναι ρομποτικός στην πρώτη ομιλία του. Μάλλον θα χρειαστούμε ακόμα ένα μαρούλι».

«Γιατί ο Ρίσι Σούνακ δεν κοιτάζει στην κάμερα; Έχει μεταμοσχευθεί το ρομποτικό τσιπ της Τρας στον εγκέφαλό του;…» διερωτήθηκε ο πολιτικός αναλυτής Paul Waugh. Ακόμη μίλησε για  «μεγάλο σφάλμα», καθώς απουσίαζαν οι δημοσιογράφοι.
Από την άλλη πλευρά προτού υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση για την ανάληψη των καθηκόντων του δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν ότι... σε έναν μήνα η Μεγάλη Βρετανία θα αναζητάει νέο πρωθυπουργό. «Ο Ρίσι Σούνακ είναι τώρα πρωθυπουργός, μέχρι τον επόμενο πρωθυπουργό», ήταν το σχόλιο του πολιτικού συντάκτη των Financial Times Jim Pickard.
Κλείσιμο
Τέλος η χιουμοριστική σελίδα της «Brussels Times», «Le Chou News» ανάρτησε μια επεξεργασμένη φωτογραφία στην οποία ο Ρίσι Σούνακ βρίσκεται στο πρωθυπουργικό γραφείο και ο Τζόνσον με την Τρας κρύβονται πίσω από τις κουρτίνες. Η φωτογραφία συνοδεύεται από την ακόλουθη λεζάντα: «Ο Ρίσι Σούνακ μετακομίζει στο γραφείο του πρωθυπουργό, έχει την ανατριχιαστική αίσθηση ότι δεν είναι μόνος του».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης