Ο Γεράσιμος Γεννατάς αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει για τον γιο του

Ο Γεράσιμος Γεννατάς αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει για τον γιο του

Τι είπε ο ηθοποιός για την απόφασή του να αφήσει το πανεπιστήμιο και να ασχοληθεί με την υποκριτική

Gennatas
Ο Γεράσιμος Γεννατάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show». Ο ηθοποιός μίλησε για την πατρότητα και τον λόγο που δεν μιλάει για τον γιο του, την απώλεια των γονιών του σε μικρή ηλικία αλλά και την ατάκα που του είχε πει κάποτε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

«Προσπαθώ να μιλάω για την πατρότητα και τον γιο μου όσο το δυνατόν λιγότερο γιατί πιστεύω ότι όσο πιο πολύ μιλάς γι΄αυτό τόσο περισσότερο το μειώνεις… Αν θες να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, αυτή σου δίνεται μέσω της πατρότητας αλλά δε σου δίνεται έτσι απλόχερα», είπε για τον λόγο που αποφεύγει να μιλάει για τον γιο του.

«Θα ήθελα να με είχα μπαμπά αλλά το λέω με πολύ με πολύ μεγάλο φόβο. Έχασα τη μαμά μου στα 15 και τον πατέρα μου στα 17. Δεν ξέρω πόσο σε αλλάζει αυτό γιατί δεν έζησα το άλλο για να μπορώ να κρίνω. Δεν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας… Μου λέγανε, “πως τα κατάφερες”. Δεν τα κατάφερα, απλά συμβαίνει και το κάνεις. Έπρεπε να επιβιώσω. Δεν νιώθω ότι έκανα κάτι…. Έχω πει ότι έζησα την εφηβεία μου στα 30 γιατί πριν δεν προλάβαινα», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Γεράσιμος Γεννατάς για την απώλεια των γονιών του σε μικρή ηλικία..

Για την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική ο Γεράσιμος Γεννατάς ανέφερε: «Σπούδαζα Βιολογία. Η πρώτη μου ξαδέρφη είναι μια ηθοποιός πολύ ιδιαίτερη. Είναι η Μάνια Παπαδημητρίου, και η αδερφή μου ασχολείται. Ο αδερφός της Μάνιας είναι μπουζουξής αρχαιολόγος. Απομακρύνθηκα από το πανεπιστήμιο γιατί δεν ήξερα τι δουλειά θα κάνω, δεν ήξερα πως θα ζήσω… Κάποια στιγμή έφυγα και πήγα σε μια δραματική σχολή χωρίς να ξέρω τι ακριβώς κάνω. Στο τέλος του πρώτου έτους, ήμασταν πάνω σε μια σκηνή και σκέφτηκα, “τι ωραία είναι εδώ πάνω”».

«Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μια φορά εν μέσω ενός τσαγιού όταν του είπα ότι σκέφτομαι να φύγω από την Αθήνα – προσπάθησα να κάνω μια απόδραση που με τσάκισε οικονομικά – μου είπε, “Τι θέλεις να κάνεις; Και με το θέατρο;” τότε του είπα ότι σκέφτομαι να το αφήσω και αν θελήσω να ξανακάνω θέατρο θα γυρίσω να κάνω. Έβαλε τα γέλια και μου είπε, “Μικρέ ανόητε, το θέατρο θα σε αφήσει νομίζεις να το εγκαταλείψεις;” και είχε δίκιο…», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο Γεράσιμος Γεννατάς.


Ειδήσεις σήμερα:

Είναι ο Κρις Πάιν ο νέος Χάρισον Φορντ;

Σύνοδος Κορυφής: «Μάχη» με τους Γερμανούς για το όριο τιμών στο αέριο


Η Ντιλέτα Λεότα στα... δίχτυα του Λορίς Κάριους - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης