Ο Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:00 στον Alpha

Paradeisos_twn_kyriwn_
Ο «Παράδεισος των κυριών» έρχεται σήμερα, Τρίτη 4 Οκτωβρίου, και ώρα 20:00 με νέο επεισόδιο και πολλές ανατροπές, καθώς η Αμαλία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Διαβάστε την περίληψη του αποψινού επεισοδίου 
Η ημέρα για τα δοκιμαστικά έφτασε στον Παράδεισο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι εκπλήξεις ακόμα μεγαλύτερες, και όχι για όλους ευχάριστες! Η Ζηνοβία μαθαίνει απ’ τον Ντίνο ότι ο αστυνόμος θέλει να του φορτώσει το φόνο του Αριστείδη και έχει λόγους να φοβάται ότι θα τα καταφέρει. Η Πιπίτσα δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που της δείχνει πως ο Μάρκος για ακόμη μια φορά, της κρύβει πράγματα. Ο Αποστόλης ψάχνει βοήθεια στη Βικτώρια, η επίσκεψή του όμως στον Παράδεισο του επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Δείτε το βίντεο
Ο Παράδεισος Των Κυριών | Επεισόδιο 10 | Sneak Preview

Υπόθεση
Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963. Ένα πολυκατάστημα, «Ο παράδεισος των κυριών», γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο γυναικείο κοινό, και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Εδώ όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας θα κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και τα κουτσομπολιά της ημέρας. Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς… ονείρου τους. Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;

Ο Παράδεισος Των Κυριών | Τρίτη 20:00

Κλείσιμο
Παίζουν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στον ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.
Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.
Παραγωγή: JK PRODUCTIONS- ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ειδήσεις σήμερα:

12 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον Μαραντίνη - Δεν κατέβαλλε διατροφή στη Χρηστίδου

Επιπλέον 14 νέα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

«Συμμορία» από την Αχαΐα άρπαξε 43χρονο ζητώντας 20.000 ευρώ με αφορμή μερικά... σπασμένα δόντια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης