Η μικρή πήρε δύο ονόματα, Βαλέρια και Ασημούλα. «Μου άρεσε πάρα πολύ το όνομα Βαλέρια. Έχω δύο κόρες, η πρώτη είναι Αριάννα (που ξεκινάει από Α) και η δεύτερη θα είναι Βαλέρια (που ξεκινάει από Β)» είχε πει σχετικά με αυτό ο παρουσιαστής.
Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, οΓιώργος Λιανός ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες από το μυστήριο και το τραπέζι που ακολούθησε. Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε, μεταξύ άλλων: «Περιμέναμε αυτή τη μέρα με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία! Ευχαριστούμε για την παρουσία σας και τις ευχές όλων! Να έχουν όλα τα παιδάκια μας υγεία και να είναι χαρούμενα».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.