Στον Πακιστανό σύντροφο της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Παπαναστασίου στη Λάρισα στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας.
Ο άνδρας θεωρείται βασικός ύποπτος και αγνοείται, ενώ ακόμη ένα στοιχείο που έχει σημασία είναι το τραύμα που έφερε στο κεφάλι η 35χρονη.
Το χρονικό του θρίλερ
Πάνω σε ένα στρώμα μέσα στο δωμάτιο των ελάχιστων τετραγωνικών μέτρων, σε υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Παπαναστασίου στη Λάρισα βρέθηκε χθες το πτώμα μιας 35χρονης.
Στο σημείο έφτασε πρώτα η ιδιοκτήτρια καταστήματος που βρίσκεται κοντά για να ελέγξει την πηγή της δυσοσμίας. Μόλις μπήκε στο υπόγειο αντίκρισε τη γυναίκα τυλιγμένη σε μια κουβέρτακαι τότε ειδοποίησε την αστυνομία.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις όπου σύμφωνα και με τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικήςεξέτασης η γυναίκα φέρεται να έχει τραύμα στο κεφάλι.
Σήμερα το πρωί, έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος στελέχη του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών και της Ασφάλειας Λάρισας. Από την έρευνα της Αστυνομίας, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, προκύπτει ότι βασικός ύποπτος είναι ο σύντροφός της – υπήκοος Πακιστάν – ο οποίος εξαφανίστηκε και πλέον αναζητείται.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, η γυναίκα είχε απασχολήσει την αστυνομία στο παρελθόν.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.