Χάρι Στάιλς: Viral το βίντεο που... φτύνει τον Κρις Πάιν στο Φεστιβάλ Βενετίας

Χάρι Στάιλς: Viral το βίντεο που... φτύνει τον Κρις Πάιν στο Φεστιβάλ Βενετίας

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Don't Worry Darling» - Η κόντρα μεταξύ των δύο σταρ

styles-pine-arthro
Viral έχει γίνει το βίντεο που δείχνει τον Χάρι Στάιλς να φτύνει τον Κρις Πάιν, λίγο πριν κάτσει δίπλα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου παραβρέθηκαν με αφορμή την ταινία «Don't Worry Darling», στην οποία συμπρωταγωνιστούν.

Ο 28χρονος Στάιλς προκάλεσε αμηχανία και αναστάτωση, όταν πλησίασε την καρέκλα του Πάιν και έφτυσε τον ηθοποιό μπροστά στη σύντροφό του, Ολίβια Γουάιλντ, η οποία μάλιστα είναι και η σκηνοθέτης της ταινίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Πάιν καθώς χειροκροτούσε, ο Στάιλς κατεύθυνθηκε προς το μέρος του και λίγο πριν κάτσει στη διπλανή θέση, έφτυσε ανάμεσα στα πόδια του συμπρωταγωνιστή του.

Ο ηθοποιός μετά το συμβάν γέλασε αμήχανα, σε αντίθεση με τον Στάιλς που έδειξε να αδιαφορεί και να απασχολεί τον εαυτό του με το να... φτιάχνει το σακάκι του, ενώ όλοι παρακολουθούσαν το απίστευτο σκηνικό.

Αν και δεν είναι σαφές το τι ακριβώς συνέβη, πολλοί είναι πεπεισμένοι πως ο τραγουδιστής έφτυσε τον ηθοποιό, για τα μάτια της Ολίβια Γουάιλντ.

Δείτε το viral βίντεο

«Ο Χάρι Στάιλς δεν έφτυσε τον Κρις Πάιν»

Την ίδια ώρα, με δήλωσή του στο People, εκπρόσωπος του Κρις Πάιν ξεκαθαρίζει ότι ο Χάρι Στάιλς δεν έφτυσε τον ηθοποιό: «Αυτή είναι μια γελοία ιστορία και το αποτέλεσμα μιας περίεργης διαδικτυακής ψευδαίσθησης που ξεκάθαρα εξαπατά και επιτρέπει ανόητες εικασίες».

«Για να είμαι ξεκάθαρος, ο Χάρι Στάιλς δεν έφτυσε τον Κρις Πάιν. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από σεβασμός μεταξύ αυτών των δύο ανδρών και οποιαδήποτε πρόταση για το αντίθετο είναι μια κραυγαλέα προσπάθεια δημιουργίας δράματος που απλά δεν υπάρχει», τόνισε.

Η κόντρα

Στα «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ, ακούγεται πως οι κακές σχέσεις μεταξύ των δύο αντρών ξεκινούν από τη φιλική στάση που διατήρησε ο Κρις Πάιν απέναντι στην πρωταγωνίστρια της ταινίας, Φλόρενς Πιου. Όπως ακούγεται τον τελευταίο καιρό, ανάμεσα στην Ολίβια Γουάιλντ και την Πιου επικρατεί διαμάχη, καθώς η δεύτερη δεν βοήθησε στην προώθηση της ταινίας.

Το γεγονός πως ο Πάιν, σε μια συνέντευξη στο κόκκινο χαλί, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη Φλόρενς Πιου, πυροδότησε το φτύσιμο του Στάιλς που έγινε - όπως εκτιμούν διάφοροι - για να υποστηρίξει τη σύντροφό του, Ολίβια Γουάιλντ.

Το νερό που έφτυσε ο Στάιλς πριν από λίγο καιρό στο κοινό του

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στάιλς έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους.

Για χρόνια, οι θαυμαστές του πρώην front man των One Direction σχολίαζαν τη συνήθειά του να πίνει γουλιά νερό και στη συνέχεια να τη φτύνει στο κοινό. Πέρυσι τον Σεπτέμβριο, όταν ο Στάιλς ανέβηκε στη σκηνή του Λας Βέγκας στην πρώτη του συναυλία μετά την πανδημία του κορωνοϊού, όπως συνήθιζε και πριν, έφτυσε το νερό στους φαν του. Η κίνησή του αυτή, όμως, εν μέσω της πανδημίας του Covid-19, δέχτηκε σφοδρή κριτική. 

Ένας θαυμαστής είχε γράψει τότε στο Twitter: «Σε αγαπώ πολύ. Αλλά έχουμε Covid. Σε παρακαλώ σταμάτα να πίνεις από μπουκάλια νερού και μετά να το πετάς στον κόσμο. Αυτό είναι… μια απίστευτη ποσότητα μικροβίων. Ξέρω ότι οι περισσότεροι από εμάς θα σε αφήναμε να φτύνεις στο στόμα μας, αλλά μήπως να το σταματήσεις για αυτή την περιοδεία; Χωρίς μίσος».

Η υπόθεση της ταινίας 

Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στη ζωή ενός ζευγαριού, της Άλις και του Τζακ, οι οποίοι έχουν την τύχη να ζουν στο Victory, μία πειραματική κοινότητα που φιλοξενεί τους άνδρες που εργάζονται για τη μυστική εταιρεία Victory Project με τις οικογένειές τους.

Η ζωή στο Victory έμοιαζε να είναι τέλεια, με την εταιρεία να ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες των πολιτών. Ωστόσο, ζητά κάτι ως αντάλλαγμα. Αυτό δεν είναι παρά η απόλυτη δέσμευσή των πολιτών στη μυστική εταιρεία. Όταν όμως το γυαλί της ιδανικής τους ζωής αρχίζει να ραγίζει, αποκαλύπτεται κάτι πιο σκοτεινό που κρύβεται πίσω από την όμορφη επιφάνεια. Η Άλις δεν μπορεί παρά να αμφισβητήσει αυτά που κάνουν στη Victory, αλλά και τις αιτίες τους. Αλλά πόσα είναι διατεθειμένη να χάσει η Άλις, για να αποκαλύψει στους άλλους, τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τον παράδεισο;

Στο «Don’t Worry Darling» πρωταγωνιστούν επίσης οι Κίκι Λέιν, Νικ Κρολ,Τζέμα Τσαν και Ντάγκλας Σμιθ. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου στις 22 Σεπτεμβρίου και στις 23 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.

Don’t Worry Darling - Official Trailer - Warner Bros. UK & Ireland
Κλείσιμο

Η ταινία έχει αρχίσει να απασχολεί ήδη, για τις πολλές ερωτικές σκηνές του Τζακ (Στάιλς) με την Άλις (Πιου). Στην αρχή οι δύο πρωταγωνιστές έχουν αρκετές σκηνές, στις οποίες ανταλλάσσουν πολλά φιλιά, ενώ στη συνέχεια και όσο κορυφώνεται η αγωνία, το πάθος ανάμεσα στο ζευγάρι φουντώνει, με το αποτέλεσμα να είναι ακατάλληλο για ανηλίκους.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα του «Don't Worry Darling» στο Φεστιβάλ Βενετίας

SPL5337703_016
Κρις Πάιν
SPL5337703_024
Χάρι Στάιλς
SPL5337703_002
Ολίβια Γουάιλντ
SPL5337703_041
Τζέμα Τσαν, Χάρι Στάιλς, Σίντνεϊ Τσάντλερ, Ολίβια Γουάιλντ, Κρις Πάιν, Φλόρενς Πιου και Νικ Κρολ
SPL5337703_012
Σίντνεϊ Τσάντλερ
SPL5337703_034
Φλόρενς Πιου
SPL5337703_013
Νικ Κρολ

Φωτογραφίες: Daniele Cifala / SplashNews.com

Ειδήσεις σήμερα:

Ρόδος: Ηθελα να σώσω τον γιο μου, τον έσφιξα με σχοινί, αλλά δεν κατάλαβα ότι τον στραγγάλισα, λέει ο δράστης

Ο δύσκολος χειμώνας της Ευρώπης: Αρκούν 375 δισ. ευρώ για να ζεσταθούμε;

Η δικογραφία για το τέρας που σκότωσε το γαϊδουράκι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης