Ολίβια Γουάιλντ για την απόλυση του ΛαΜπεφ από την ταινία της: «Ήθελα την πρωταγωνίστριά μου ασφαλή»

Ολίβια Γουάιλντ για την απόλυση του ΛαΜπεφ από την ταινία της: «Ήθελα την πρωταγωνίστριά μου ασφαλή»

Η σκηνοθέτιδα απέλυσε τον Σάια ΛαΜπεφ από την ταινία «Don't Worry Darling», μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η πρώην σύντροφός του για σεξουαλική και ψυχολογική κακοποίηση

olivia-wilde
Η ταινία της Ολίβια Γουάιλντ «Don't Worry Darling» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη τον επόμενο μήνα και ήδη έχει απασχολήσει τα media.

Η ταινία έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης και ο λόγος δεν είναι άλλος από την απόλυση του Σάια ΛαΜπεφ, ο οποίος βρισκόταν στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Υπενθυμίζεται πως ο αντικαταστάτης του δεν ήταν άλλος από τον σύντροφο της σκηνοθέτιδας, Χάρι Στάιλς.

Όπως αποκάλυψε η Ολίβια Γουάιλντ στο Variety, ο λόγος της απόλυσής του δεν ήταν άλλος από την ανάρμοστη συμπεριφορά του. Ωστόσο, προκειμένου να προστατέψει τη φήμη της ταινίας, το στούντιο προσπαθούσε αρχικά να «καλύψει» κάποια πράγματα, αποδίδοντας της απομάκρυνση του ηθοποιού στο φορτωμένο του πρόγραμμα.

Η σκηνοθέτιδα όμως, δεν μπορούσε να μην πει την αλήθεια και να ξεκαθαρίσει τη θέση της. «Είμαι κάποια που θαυμάζει πολύ τη δουλειά του. Όμως, η διαδικασία που ακολουθούσε δεν συμβάδιζε με το ήθος που απαιτώ στις παραγωγές μου. Ακολουθεί μια διαδικασία που βγάζει μια επιθετική ενέργεια, η οποία δεν ευνοεί κανέναν, ούτε βοηθά για να βγουν οι καλύτερες ερμηνείες», εξήγησε.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως κύριο μέλημά της ήταν να προστατεύσει την πρωταγωνίστριά της, Φλόρενς Πιου, η οποία βρισκόταν κατά κάποιον τρόπο σε πιο ευάλωτη θέση, λόγω σεναρίου.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πως πριν την ταινία, είχε προηγηθεί μήνυση από την πρώην σύντροφο του ΛαΜπεφ για σεξουαλική και ψυχολογική κακοποίηση.

«Όταν ήρθε στο φως αυτό, με προβλημάτισε πολύ η συμπεριφορά του. Αυτό που χρειαζόμασταν για την ταινία μας ήταν μια ενέργεια υποστηρικτική. Ειδικά σε αυτή την ταινία. Δεν μπορούσα να ζητήσω από τη Φλόρενς να μπει σε τόσο ευάλωτες καταστάσεις δίπλα του. Προτεραιότητά μου ήταν να την κάνω να νιώσει ασφαλής. Στο τέλος της ημέρας, η μεγάλη μου ευθύνη είναι να προστατεύσω την παραγωγή και το καστ. Αυτή ήταν η δουλειά μου», τόνισε η Ολίβια Γουάιλντ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης