Σάια ΛαΜπεφ: Όλες οι κατηγορίες εναντίον του θα αποσυρθούν αν ολοκληρώσει 12μηνο θεραπευτικό πρόγραμμα

Σάια ΛαΜπεφ: Όλες οι κατηγορίες εναντίον του θα αποσυρθούν αν ολοκληρώσει 12μηνο θεραπευτικό πρόγραμμα

Υπάρχουν καταγγελίες, οι οποίες τον κατηγορούν για ξυλοδαρμό, κλοπή, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση

shia_labeouf
Ο Σάια ΛαΜπεφ θα πρέπει αναγκαστικά να ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα θεραπείας διάρκειας 12 μηνών, προκειμένου να αποσυρθούν οι κατηγορίες εναντίον του για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση, καθώς και για κλοπή, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Ο δικαστής χθες, κατά την ολοκλήρωση της δίκης, αποφάσισε ότι θα αποσύρει όλες τις κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού αν και εκείνος με τη σειρά του συμμορφωθεί με τις οδηγίες του και ολοκληρώσει το θεραπευτικό πρόγραμμα, που του έχουν επιβάλλει οι αρχές. Να σημειωθεί πως κατηγορείται για ξυλοδαρμό και κλοπή από τον Τάιλερ Μέρφι, ενώ για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση από την πρώην σύντροφο του, FKA Twigs.



Το εν λόγω πρόγραμμα περιλαμβάνει μία υποχρεωτική θεραπεία με μαθήματα διαχείρισης θυμού εβδομαδιαίως, ενώ θα πρέπει επίσης να φοράει μία συσκευή ελέγχου του αλκόολ και να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα 12 βημάτων για απεξάρτηση από το αλκόολ.

Πέρα από την απεξάρτησή του ηθοποιού από το αλκόολ, ο δικαστής στοχεύει και στην αποτροπή παρόμοιων περιστατικών ξυλοδαρμού. Έτσι, έθεσε ως όρο την απαγόρευση οπλοκατοχής, ενώ δεν του επιτρέπεται επίσης να πλησιάσει το θύμα (Tyler Murphy), αλλά ούτε και το σημείο, όπου έλαβε χώρα το συμβάν του ξυλοδαρμού. Τέλος, δε θα πρέπει να παραβεί κανένα νόμο. Διευκρινίσεις σχετικά με την υπόθεση της πρώην του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές

Κλείσιμο
Η τραγουδίστρια ισχυρίζεται ότι της επιτέθηκε σωματικά και σεξουαλικά, ενώ της μετέδωσε επίσης ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, εν γνώσει του. Δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά: «Αυτό που πέρασα με τον Shia ήταν το χειρότερο πράγμα που έχω περάσει σε όλη μου τη ζωή. Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι θα πίστευαν ποτέ ότι θα συνέβαινε σε μένα. Αλλά νομίζω αυτό είναι το θέμα. Μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε».



Εκείνος δήλωσε πρόσφατα σχετικά με την συμπεριφορά του απέναντι στην πρώην σύντροφό του: «Δεν έχω κάποια δικαιολογία για τον αλκοολισμό ή την επιθετικότητά μου. Είμαι καταχρηστικός για τον εαυτό μου και για όλους γύρω μου εδώ και αρκετά χρόνια. Έχω ιστορία στο να πονάω τους ανθρώπους γύρω μου. Ντρέπομαι για αυτή την ιστορία και λυπάμαι για όσους πλήγωσα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, που μπορώ πραγματικά να πω».


Ειδήσεις σήμερα:
Ανακαλύφθηκε το «μυστικό» των θρομβώσεων; - Τι υποστηρίζουν οι Γερμανοί επιστήμονες

Ο Γιώργος Σπέντζος θυμάται: Οι μεγάλες ταινίες, η περιπέτεια με τον «Αλέξανδρο» του Στόουν και ο εμπρησμός του Ιντεάλ

Άλλη μία απώλεια στο reloaded του Sex and the City - «Εκτός» η Πατρίτσια Φιλντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης