Ο Χάρι Στάιλς πρωταγωνιστεί σε θρίλερ με πολλές ερωτικές σκηνές

Ο Χάρι Στάιλς πρωταγωνιστεί σε θρίλερ με πολλές ερωτικές σκηνές

Η πλατφόρμα του YouTube έβαλε περιορισμό ηλικίας στο teaser του φιλμ, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, λόγω ακατάλληλου περιεχομένου για ανηλίκους

harry-styles-tainia23
Ο Χάρι Στάιλς έκανε μία πολύ δυναμική επιστροφή στη μεγάλη οθόνη, με το ερωτικό θρίλερ «Don't Worry Darling». Η σύντροφος του διάσημου τραγουδιστή, Ολίβια Γουάιλντ, ανέλαβε τη σκηνοθεσία του φιλμ, του οποίου το τρέιλερ κυκλοφόρησε στο YouTube.

Μάλιστα, η πλατφόρμα έχει βάλει περιορισμό ηλικίας, για το teaser της ταινίας και ο λόγος είναι οι πολλές και έντονες ερωτικές σκηνές του Στάιλς με τη συμπρωταγωνίστριά του, Φλόρενς Πιου.


Η Γουάιλντ, εκτός από χρέη σκηνοθεσίας, αναλαμβάνει και συμπρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία. Η ίδια είχε δηλώσει ενοχλημένη για το κακό σεξ που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κινηματογράφο και με τη νέα της ταινία, επιχειρεί να επαναφέρει καλές ερωτικές σκηνές.

Don’t Worry Darling - Official Trailer - Warner Bros. UK & Ireland


Η ταινία έχει αρχίσει να απασχολεί ήδη, για τις πολλές ερωτικές σκηνές του Τζακ (Στάιλς) με την Άλις (Πιου). Στην αρχή οι δύο πρωταγωνιστές έχουν αρκετές σκηνές, στις οποίες ανταλλάσσουν πολλά φιλιά, ενώ στη συνέχεια και όσο κορυφώνεται η αγωνία, το πάθος ανάμεσα στο ζευγάρι φουντώνει, με το αποτέλεσμα να είναι ακατάλληλο για ανηλίκους.



Σε σχετική δήλωσή της, η Γουάιλντ εκθείασε τον ποπ σταρ, λέγοντας ότι «έσπασε» το κατεστημένο της βιομηχανίας του κινηματογράφου. «Χωρίς υπερβολή, είναι πολύ δύσκολο να βρεις ηθοποιούς που αναγνωρίζουν γιατί αξίζει να επιτρέψεις σε μια γυναίκα να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας» δήλωσε συγκεκριμένα η Γουάιλντ και επισήμανε ότι: «Ο Στάιλς όχι μόνο επέτρεψε στην Πιου να βρίσκεται στο επίκεντρο της ταινίας, αλλά εμφύσησε σε κάθε σκηνή μια λεπτή αίσθηση ανθρωπιάς».

Κλείσιμο


Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στη ζωή ενός ζευγαριού, της Άλις και του Τζακ, οι οποίοι έχουν την τύχη να ζουν στο Victory, μία πειραματική κοινότητα που φιλοξενεί τους άνδρες που εργάζονται για τη μυστική εταιρεία Victory Project με τις οικογένειές τους.


Η ζωή στο Victory έμοιαζε να είναι τέλεια, με την εταιρεία να ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες των πολιτών. Ωστόσο, ζητά κάτι ως αντάλλαγμα. Αυτό δεν είναι παρά η απόλυτη δέσμευσή των πολιτών στη μυστική εταιρεία. Όταν όμως το γυαλί της ιδανικής τους ζωής αρχίζει να ραγίζει, αποκαλύπτεται κάτι πιο σκοτεινό που κρύβεται πίσω από την όμορφη επιφάνεια. Η Άλις δεν μπορεί παρά να αμφισβητήσει αυτά που κάνουν στη Victory, αλλά και τις αιτίες τους. Αλλά πόσα είναι διατεθειμένη να χάσει η Άλις, για να αποκαλύψει στους άλλους, τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τον παράδεισο;

Στο «Don’t Worry Darling» πρωταγωνιστούν επίσης οι Κίκι Λέιν, Νικ Κρολ,Τζέμα Τσαν και Ντάγκλας Σμιθ. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου στις 22 Σεπτεμβρίου και στις 23 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.




Ειδήσεις σήμερα:

Αυτός είναι ο 55χρονος από την Καβάλα που στραγγάλισε τη σύζυγό του και μετά επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Νέο πλήγμα σε ρωσική φρεγάτα στη Μαύρη Θάλασσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα της Ουκρανίας

«Κόμβος» κοκαΐνης η Ευρώπη λέει η ΕΕ - Αυξάνεται η παραγωγή αλλά και οι συνεργασίες με τα μεξικανικά καρτέλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης