Thor: Love and Thunder - Έρχεται στο Disney+ τον Σεπτέμβριο

Thor: Love and Thunder - Έρχεται στο Disney+ τον Σεπτέμβριο

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της υπηρεσίας για τις πρεμιέρες της 8ης Σεπτεμβρίου

thordisney_
Ανακοινώθηκε και επίσημα η προσθήκη του «Thor: Love and Thunder» στο Disney+, μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της υπηρεσίας.

Στην ανακοίνωση της Disney, αναφέρεται ότι η 4η σόλο ταινία για τον Thor, θα κάνει πρεμιέρα στο ελληνικό Disney+ στις 8 Σεπτεμβρίου, ανήμερα δηλαδή της εορταστικής Disney Plus Day.

Το πολυσυζητημένο φιλμ της Marvel αποτελεί μόνο μία από τις πάνω από δώδεκα νέες προσθήκες που έρχονται στην υπηρεσία ροής.

Δείτε την ανακοίνωση
D__Day_Schedule
Στο box office η συγκομιδή της ταινίας με τον Κρις Χέμσγουορθ να είναι ξανά ο θεός του κεραυνού, ανέρχεται πλέον λίγο πάνω από τα 737 εκατομμύρια δολάρια.

H ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία κραδαίνει το μαγικό σφυρί, το Mjolnir, ως Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.

Το cast περιλαμβάνει τους Κρις Χέμσγουορθ (Thor), Νάταλι Πόρτμαν (Jane Foster-Mighty Thor), Τέσα Τόμσον (King Valkyrie), Τζέιμι Αλεξάντερ (Lady Sif), Ράσελ Κρόου (Δίας), Κρίστιαν Μπέιλ (Gorr the Butcher). Επίσης οι Κρις Πρατ, Κάρεν Γκίλαν, Ντέιβ Μπατίστα, Πομ Κλεμεντιέφ, θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Βιν Ντίζελ) και Rocket Racoon (Μπράντλεϊ Κούπερ), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy.

Επίσης ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Σαμ Νέιλ ως Fake Odin και την Μελίσα Μακ Κάρθι ως Fake Hela.

Δείτε το τρέιλερ
Marvel Studios' Thor: Love and Thunder | Official Trailer



Ειδήσεις σήμερα: 

«Δεν βούτηξα να τη σώσω επειδή έχω άσθμα» είπε ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε στην Κορινθία

Στυλιανίδης για κακοκαιρία: Πάρα πολύ έντονα τα φαινόμενα, αν χρειαστεί θα ενεργοποιηθεί το 112

Κρήτη: Οι «νταήδες» υποστηρίζουν ότι οι Γερμανοί τους επιτέθηκαν - «Μου έσπασαν τη μύτη» λέει ο ένας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης