Thor: Ο Κρις Χέμσγουορθ στερήθηκε το κρέας στις σκηνές φιλιού, γιατί η Νάταλι Πόρτμαν είναι βίγκαν

Thor: Ο Κρις Χέμσγουορθ στερήθηκε το κρέας στις σκηνές φιλιού, γιατί η Νάταλι Πόρτμαν είναι βίγκαν

«Τρώει κρέας κάθε μισή ώρα», είπε η Τέσα Τόμπσον σχολιάζοντας τη διατροφική «θυσία» του Χέμσγουορθ - Δείτε το σχετικό βίντεο

thorportman233
Το «Thor:Love and Thunder» κυκλοφόρησε και οι πρωταγωνιστές έχουν αρχίσει και μοιράζονται με τους θαυμαστές, άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης ταινίας.

Μιλώντας στο βρετανικό Capital FM, η Νάταλι Πόρτμαν μίλησε για τη συνεργασία της με τον Κρις Χέμσγουορθ, ενώ αποκάλυψε και τη «θυσία» που έκανε για χάρη της, όταν έπρεπε να γυρίσουν σκηνή όπου φιλιούνταν.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Κρις Χέμσγουορθ έκανε αποχή από το κρέας επειδή η ίδια είναι βίγκαν«Είναι πολύ ωραίος», είπε αρχικά η Πόρτμαν για τον Χέμσγιουρθ. «Την ημέρα που είχαμε μια σκηνή φιλιού, δεν έφαγε κρέας εκείνο το πρωί επειδή είμαι βίγκαν. Και τρώει κρέας κάθε μισή ώρα. Αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο θυμώνω ή με νοιάζει, αλλά ήταν τόσο καλόκαρδος. Είναι απλά ένας πολύ καλός άνθρωπος», πρόσθεσε.

Με τη σειρά της, η συμπρωταγωνίστριά της Τέσα Τόμπσον η οποία βρισκόταν επίσης στον σταθμό δίπλα στην Πόρτμαν, είπε για τον Χέμσγουορθ: «Δεν ήξερα καν ότι μπορούσε να πάει χωρίς να φάει κρέας. Είναι σαν να τρώει βίσωνες το πρωί. Είναι τόσο γλυκό».

Δείτε το βίντεο



Η Πόρτμαν στην ταινία υποδύεται ξανά τη Τζέιν Φόστερ, η οποία πλέον μεταμορφώνεται σε υπερήρωα, τη Μάιτι Θορ. Ο σκηνοθέτης Τάικα Γουαϊτίτι είχε δηλώσει στο IndieWire ότι ήταν «εύκολο» να πείσει την Πόρτμαν να επιστρέψει στο franchise της Marvel αφού της αποκάλυψε τα πλάνα που είχε για τον χαρακτήρα της.

Η ταινία έχει κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους απ-ό τις 7 Ιουλίου και κατάφερε να κερδίσει 143 εκατομμύρια δολάρια από το πρώτο κιόλας Σαββατοκύριακο της προβολής του στη Βόρεια Αμερική. Για την ώρα εξελίσσεται στο καλύτερο franchise, ανάμεσα στις τέσσερις ταινίες του «Θεού του Κεραυνού» και αποτελεί το success story για την καλοκαιρινή σεζόν 2022. Παράλληλα η ταινία με την κυκλοφορία της σε χώρες εκτός των συνόρων των ΗΠΑ, έφερε 159 εκατομμύρια δολάρια, φτάνοντας συνολικά το ποσό των 302 εκατομμυρίων. Η τέταρτη κατά σειρά Thor ταινία σε σκηνοθεσία Τάικα Γουαϊτίτι προβλήθηκε σε 4.375 οθόνες το πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας της και έφτασε εύκολα στην κορυφή του box office, αφήνοντας το «Minions: The Rise of Gru» στη δεύτερη θέση.
thor-main



Το franchise του Thor και η εισπρακτική επιτυχία των ταινιών είναι γεγονός, ότι αυξάνεται με κάθε νέα κυκλοφορία, κάτι που φαίνεται να είναι σπάνιο για τέτοιου είδους ταινίες, που επανέρχονται με sequel.

Η πλοκή

Υπενθυμίζεται, ότι η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία κραδαίνει το μαγικό σφυρί, το Mjolnir, ως Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.

Το cast περιλαμβάνει τους Κρις Χέμσγουορθ (Thor), Νάταλι Πόρτμαν (Jane Foster-Mighty Thor), Τέσα Τόμσον (King Valkyrie), Τζέιμι Αλεξάντερ (Lady Sif), Ράσελ Κρόου (Δίας), Κρίστιαν Μπέιλ (Gorr the Butcher). Επίσης οι Κρις Πρατ, Κάρεν Γκίλαν, Ντέιβ Μπατίστα, Πομ Κλεμεντιέφ, θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Βιν Ντίζελ) και Rocket Racoon (Μπράντλεϊ Κούπερ), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy.

Επίσης ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Σαμ Νέιλ ως Fake Odin και την Μελίσα Μακ Κάρθι ως Fake Hela.

Δείτε το τρέιλερ
Marvel Studios' Thor: Love and Thunder | Official Trailer
Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

Εφημέρευαν πάνω από 70 γιατροί στο «Άγιος Ανδρέας», δεν κάλεσαν κανέναν να δει τον 49χρονο - ΕΔΕ διέταξε ο Πλεύρης

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη - Μπούκαραν με μαχαίρι και άρπαξαν 500 ευρώ

«Μετά τον “BoJo” και τον Ντράγκι ποιος;»: Ο Μεντβέντεφ χλευάζει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης