Ο «Άγγελος Βρουλάκης» του «Σασμού» διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, καθώς η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου είναι ξανά έγκυος. Το ζευγάρι σε λίγο καιρό θα καλωσορίσει στον κόσμο και το τρίτο του παιδί. Υπενθυμίζεται πως έχουν αποκτήσει μαζί δύο κοριτσάκια.
Την Τρίτη, η σύζυγος του ηθοποιού μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram μία φωτογραφία, που τη δείχνει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της να ποζάρει στον καθρέφτη φορώντας μαύρα εσώουχα, ενώ χαϊδεύει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, σημείωσε πως βρίσκεται στην 32η εβδομάδα κύησης. Μένει λοιπόν, ένας περίπου μήνας για το ζευγάρι για να υποδεχτεί το παιδί του.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.