Κιμ Καρντάσιαν: Ο Πιτ Ντέιβιντσον κουράστηκε με την εμμονή της να μην τρώει για να είναι αδύνατη

Κιμ Καρντάσιαν: Ο Πιτ Ντέιβιντσον κουράστηκε με την εμμονή της να μην τρώει για να είναι αδύνατη

«Το μισεί όταν βλέπει την Κιμ να σπρώχνει το φαγητό της από το πιάτο», αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__7_
Η εμμονή της Κιμ Καρντάσιαν να είναι αδύνατη φαίνεται πως έχει αρχίσει να εκνευρίζει τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, ο Ντέιβιντσον έχει βαρεθεί να βλέπει τη σύντροφό του να μετρά τις μπουκιές της για να μην παχύνει. 
Μιλώντας στο περιοδικό Life & Style, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είπε ότι: «Η Κιμ έχει εμμονή να γίνει πολύ αδύνατη. Αυτό έχει κυριεύσει πραγματικά τη ζωή της και την έχει κάνει εντελώς βαρετή».

kimpete


«Ο Πιτ το μισεί όταν βλέπει την Κιμ να σπρώχνει το φαγητό από το πιάτο της σε πάρτι ή εστιατόρια και απλώς εύχεται να διασκέδαζε λίγο», αναφέρθηκε στο ίδιο περιοδικό.

«Είναι τόσο ερωτευμένοι. Η Κιμ είναι πιο ανάλαφρη και χαρούμενη με τον Πιτ και αυτό φαίνεται με πολλούς τρόπους. Υποστηρίζουν πολύ ο ένας τον άλλον και διασκεδάζουν τόσο πολύ μαζί, αλλά έχουν επίσης μια βαθιά σύνδεση», κατέληξε η ίδια πηγή.

Τα πλάνα του Ντέιβιντσον να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια

Υπενθυμίζεται, ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Πιτ Ντέιβιντσον αποκάλυψε ότι ο γάμος και η δημιουργία της δικής του οικογένειας είναι στα άμεσα σχέδιά του.

Ο πρώην οικοδεσπότης του «Saturday Night Live» βρέθηκε καλεσμένος πριν λίγες μέρες στο  «Hart to Heart» και είπε ότι θέλει «100 τοις εκατό» να παντρευτεί στο άμεσο μέλλον. Αυτή τη στιγμή, ο ηθοποιός είναι σε σχέση με τη διάσημη τηλεπερσόνα και μάλιστα όλα δείχνουν ότι οι δυο τους βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση.

«Έτσι ελπίζω να πάει, ξέρεις» είπε ο Πιτ Ντέιβιντσον στον οικοδεσπότη. Ο 28χρονος κωμικός είπε επίσης ότι το «όνειρό του» είναι να γίνει «οικογενειάρχης» και να κάνει παιδιά, ειδικά μετά τον τραγικό θάνατο του πατέρα του στις 11 Σεπτεμβρίου. «Το αγαπημένο μου πράγμα που δεν έχω καταφέρει ακόμα, είναι να κάνω ένα παιδί», είπε στον Χαρτ και πρόσθεσε: «Θέλω απλώς να είμαι εκεί και να τα βλέπω να έχουν αυτό που δεν είχα εγώ». Στην πορεία τόνισε ότι: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για αυτό, οπότε αυτό είναι ακριβώς ό,τι σκοπεύω να κάνω στο μέλλον. Απλώς προσπαθώ να γίνω καλός “μάγκας”, να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος, ώστε όταν συμβεί αυτό να είναι απλά πιο εύκολο».

Δείτε το βίντεο

Is Pete Davidson Ready To Get Married and Have Kids? | Hart to Heart
Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

Υπεράνθρωπες οι μάχες των πυροσβεστών με τις φλόγες στην Πεντέλη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Άγκυρα βγάζει τον Αύγουστο στην Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν»

Αισθάνθηκε τύψεις κι επέστρεψε στο σπίτι ο 84χρονος στην Ανθούσα πριν πατήσει τη σκανδάλη




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης