Πιτ Ντέιβιντσον: Δηλώνει 100% έτοιμος να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά

Πιτ Ντέιβιντσον: Δηλώνει 100% έτοιμος να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά

«Θέλω απλώς να είμαι εκεί και να τα βλέπω να έχουν αυτό που δεν είχα εγώ», είπε σχετικά με την επιθυμία του να αποκτήσει οικογένεια - Δείτε το βίντεο

draft_963-541__1_
Στα άμεσα σχέδιά του είναι ο γάμος, όπως παραδέχτηκε ο σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν, Πιτ Ντέιβιντσον.

Ο πρώην οικοδεσπότης του «Saturday Night Live» βρέθηκε καλεσμένος στο επεισόδιο της Πέμπτης του «Hart to Heart» και είπε ότι θέλει «100 τοις εκατό» να παντρευτεί στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή, ο ηθοποιός είναι σε σχέση με τη διάσημη τηλεπερσόνα και μάλιστα όλα δείχνουν ότι οι δυο τους βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση.
«Έτσι ελπίζω να πάει, ξέρεις» είπε ο Πιτ Ντέιβιντσον στον οικοδεσπότη. Ο 28χρονος κωμικός είπε επίσης ότι το «όνειρό του» είναι να γίνει «οικογενειάρχης» και να κάνει παιδιά, ειδικά μετά τον τραγικό θάνατο του πατέρα του στις 11 Σεπτεμβρίου. «Το αγαπημένο μου πράγμα που δεν έχω καταφέρει ακόμα, είναι να κάνω ένα παιδί», είπε στον 43χρονο Χαρτ και πρόσθεσε: «Θέλω απλώς να είμαι εκεί και να τα βλέπω να έχουν αυτό που δεν είχα εγώ». Στην πορεία τόνισε ότι: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για αυτό, οπότε αυτό είναι ακριβώς ό,τι σκοπεύω να κάνω στο μέλλον. Απλώς προσπαθώ να γίνω καλός “μάγκας”, να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος, ώστε όταν συμβεί αυτό να είναι απλά πιο εύκολο».

Δείτε το βίντεο

Is Pete Davidson Ready To Get Married and Have Kids? | Hart to Heart




Ο σταρ του «King of Staten Island» φαίνεται ότι είναι έτοιμος να γευτεί την πατρότητα, ενώ την ίδια ώρα περνάει πολύ χρόνο με τα τέσσερα παιδιά της συντρόφου του, Κιμ Καρντάσιαν, από τον γάμο της με τον Κάνιε Γουέστ.

Ο Ντέιβιντσον σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, φαίνεται να έχει καλή σχέση με τη μεγαλύτερη κόρη της Καρντάσιαν, Νορθ Γουέστ, αφού τον περασμένο Απρίλιο ο φωτογραφικός φακός τους πέτυχε να κυκλοφορούν μαζί και να διασκεδάζουν.

Ο Ντέιβιντσον ακόμη, απέδειξε την αγάπη του για τα παιδιά όταν έκανε τατουάζ στο λαιμό του τα αρχικά τους, όπως μεταδίδουν ξένα δημοσιεύματα. Ακόμη, η 41χρονη επιχειρηματίας άφησε να εννοηθεί ότι θέλει περισσότερα παιδιά κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στην Access τον Απρίλιο.


Ειδήσεις σήμερα:

Χτύπησε τη γυναίκα του και την κόρη της που πήγε να τη σώσει

Πάτρα: Ο 49χρονος λίγες ώρες πριν πεθάνει έξω από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» είχε επισκεφθεί ιδιώτη γιατρό

Τσιτσιπάς: Ποτέ δεν είχα καταλάβει πόσο σύντομος είναι ο μήνας, μέχρι που πλήρωσα ενοίκιο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης